Rom/leiligheter

Deluxerom

Delikate deluxerom med dobbeltseng og sovesofa. Minibar med gratis påfyll av mineralvann, kaffe- og tefasiliteter. TV. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 40 m²
Antall personer: 1-3, hvorav 1 barn

Dobbeltrom

Renoverte dobbeltrom med moderne innredning. Dobbeltseng og sovesofa. Minibar, kaffe- og tefasiliteter og TV. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Badekar/dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 40 m²
Antall personer: 1-4, hvorav 2 barn

Familierom

Familierom med dobbeltseng nede og to ekstrasenger på hems en liten trapp opp. Minibar, kaffe- og tefasiliteter og TV. Flislagt gulv. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 50 m²
Antall personer: 2-4, hvorav 2 barn

Kampanjerom

Kampanjerom er et begrenset antall rom med dusj og toalett. De passer for den som vil bo på dette Mövenpick Resort & Spa, men som legger mindre vekt på beliggenhet eller utsikt. Uteplass kan heller ikke garanteres. Velger du kampanjerom, kan du altså få en annen romtype enn det som for øvrig er beskrevet for hotellet.

Antall personer: 2

Superiorrom

Moderne rom dobbeltseng og sovesofa. Minibar, kaffe- og tefasiliteter og TV. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller markterrasse med begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 40 m²
Antall personer: 1-3, hvorav 1 barn