Imperial Shams Abu Soma

Det at shams betyr sol på arabisk er lett å forstå når man besøker hotell Imperial Shams Abu Soma Resort i bade- og snorklingsparadiset Abu Soma. Her bor du rette ved hotellets private sandstrand og bassengområdet ligger vendt mot Rødehavet. All Inclusive er inkludert med et hyggelig tilbud av restauranter og barer. Du må bare utforske livet under havoverflaten – hotellet tilbyr både introduksjonsdykk og snorklingsutflukter!


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Superiorrom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Sikkerheten, utsikten, ro,
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 48 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Imperial Shams Abu Soma Resort er et U-formet hotell som ligger med utsikt over det krystallklare Rødehavet – et av verdens beste dykke- og snorklingssteder. Her bor du rett ved den private sandstranden og fra det store bassengområdet er det utsikt over havet. For barn er det et barnebasseng og et badeland på hotell Shams Safaga som er åpent mellom kl. 10.00-13.00 og 15.00-17.00. Både på sandstranden og ved bassenget er det solsenger, parasoller og håndklær uten kostnad.

Det er flere restauranter å velge blant på hotellet. I hovedrestauranten La Bonbonera serveres måltidene som er inkludert i All Inclusive. Den italienske restauranten Portofino og den orientalske restauranten El Khan er ikke inkludert i All Inclusive og bordbestilling kreves. Det er også flere barer der du kan kose deg med en god drink.

For deg som liker å trene er det mange alternativer på Imperial Shams Abu Soma Resort. Trimrom og andre sportsfasiliteter som tennis (på dagtid), volleyball og bordtennis tilbys uten kostnad. Vil du lære deg å dykke er et introduksjonsdykk inkludert. Windsurfing, kitesurfing, dykke- og snorklingsutflukter, motorisert vannsporter og tennisutstyr, alle mot avgift.

Hotellets spaavdeling kan tilby deilige, avkoblende stunder, med badstue, dampbadstue, massasje og andre behandlinger (mot avgift). Hotellets resepsjon er åpen døgnet rundt og WiFi mot avgift på hele hotellet og nettet er tregt. For barn er det en barneklubb i hotellets regi samt en lekeplass. Hotellet hjelper gjerne til med å bestille taxi inn til tettstedet Safaga og Hurghada.

Abu Soma er det perfekte reisemålet for deg som bare vil slappe av og nyte ferien på sandstranden og det asurblåe vannet. Det er flere rev for de som vil snorkle og dykke, fargerike fisker er et vanlig syn.

Måltider

All Inclusive samt julemiddag 24.12 og nyttårsmiddag er inkludert.

All Inclusive

  • Velkomstdrink ved ankomst.
  • Frokostbuffé i hovedrestauranten kl. 7.00-10.00.
  • Lunsjbuffé kl. 13.00-15.00.
  • Iskrem kl. 13.00-15.00 &19.00-22.00.
  • Te, kaker og snacks kl. 15.00-17.00.
  • Middagsbuffé i hovedrestauranten kl. 19.00-22.00.
  • Kveldssnacks kl. 23.30-1.00.
  • Ubegrenset med forfriskninger og alkoholfri drikke døgnet rundt.
  • Lokal alkoholholdig drikke kl. 10.00-6.00.
  • Et gratis introduksjonsdykk.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.