Waldorf Astoria Ras Al Khaimah

Waldorf Astoria Ras Al Khaimah

  • • Fantastisk beliggenhet ved stranden
  • • Rett ved golfbanen

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

Hotellet ligger ved en 300 meter lang privat sandstrand, i en bygning inspirert av arabiske palass. Med havet på den ene siden og en golfbane på den andre er det duket for en herlig ferie.

500,- rabatt per person på pakkereiser til Kanariøyene og Emiratene

Akkurat nå får du 500,- i rabatt per person på alle våre pakkereiser til Kanariøyene og Emiratene vinteren 2021/22.  


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn. Deluxerom for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Meget fornøyd med oppholdet. Høy standard og god og variert mat. Hyggelige ansatte som var svært...
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Waldorf Astoria Ras Al Khaimah lokker med en fantastisk beliggenhet ved stranden og et flott bassengområde med to store basseng, det ene forbeholdt gjester over 16 år, og et barnebasseng. Gratis solsenger, parasoller og badehåndklær finner du ved bassenget og på hotellets strand.

Hotellet har mange barer og restauranter. I hovedrestauranten Qasr Al Bahar har de en internasjonal buffé og det er der du inntar måltidene som er inkludert i halvpensjonen (frokost og middag). Lexington Grill står for den amerikanske grillmenyen og på UMI kan du kose deg med japanske spesialiteter. Tradisjonelle retter fra Midtøsten finner du på Marjan og i poolrestauranten Azure har de sunne, lettere retter på menyen.

Loungebaren Al Fayrouz byr på enklere retter og cocktails akkompagnert av vakker havutsikt. På Camelia serveres bl.a spesialiteten Waldorfsalat, men også andre lettere retter og afternoon-tea. I Peacock Alley dekkes det også til afternoon-tea mens du hygger deg med pianomusikk i bakgrunnen. Hotellet har også en sigarbar og loungebar/nattklubb 17 Squared i syttende etasje. Der kan du hygge deg natten lang samtidig som du har utsikt over Ras Al Khaimah.

Gratis treningsrom samt dykking og andre vannaktiviteter mot avgift. Det er flombelyste tennisbaner (gratis samt lån av racket) og den 18-hulls golfbanen ligger like ved. Tid bestilles og betales i resepsjonen. Hotellets spa har et stort behandlingstilbud mot avgift. Gratis barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale.

Gratis WiFi i fellesområdene. Vaskeriservice mot avgift. Ca. 5 km til marinaen i Al Hamra. Ca. 800 meter til Al Hamra Mall. Ca. 25 km til Manar Mall i det sentrale Ras Al Khaimah. Begrenset trafikk.

Måltider

Halvpensjon og nyttårsmiddag inkludert.

Verdt å vite

Noen hoteller krever et depositum ved innsjekking. Det kan betales i kontanter, men kredittkort foretrekkes. Depositumet tilbakebetales ved utsjekking.

Merk at dette hotellet har en aldersgrense på 18 år for innsjekk uten følge av foresatte. Personer under 21 år får ikke servert alkohol i henhold til De Forente Arabiske Emiraters alkohollover.