Clubrom

Clubrom med balkong og havutsikt. To enkeltsenger eller en dobbeltseng. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Fjerde person må være barn som deler ordinær seng. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. Minibar. Vannkoker samt kaffe og te. Nespresso kaffemaskin. Strykejern og -brett. Badekåper og tøfler. Stor TV. Badekar, dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Barn under 2 år regnes inn i maksantallet i rommet.
  • Clubrommene kalles Bay Club på hotellet og ligger i en separat bygning i en litt roligere del av hotellområdet, et stykke fra familieaktivitetene.
    Fordeler for gjester i Clubrom:
  • Tilgang til et separat bassengområde med infinitybasseng.

Romstørrelse: Ca. 45 kvm
Antall personer: 1-4

Deluxerom

Deluxerom med balkong. To mindre dobbeltsenger eller en større. Har rommet en større dobbeltseng har det også en sovesofa for 2 personer eller mulighet for ekstraseng for en person. Fjerde person må være barn og deler ordinær seng. Luftkondisjonering, wifi og safe inkludert. Nespresso kaffemaskin. Vannkoker samt kaffe og te. Minibar. Strykejern og -brett. TV. Badekåper og tøfler. Badekar, dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Rommene ligger i separate bygninger ved familiebassenget og lekeplassen.

Romstørrelse: Ca. 45 kvm
Antall personer: 1-4, hvorav 1 barn

Dobbeltrom

Dobbeltrom med balkong og havutsikt eller bassengutsikt. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Ekstraseng for barn er del i ordinær seng. Luftkondisjonering, wifi og safe inkludert. Raskere wifi mot avgift. Nespresso kaffemaskin. Vannkoker samt kaffe og te. Minibar. Strykejern og -brett. TV. Badekåper og tøfler. Badekar og wc. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Rommene ligger i hovedbygningen.

Romstørrelse: Ca. 32 kvm
Antall personer: 1-3, hvorav 1 barn