Clubrom

Fine clubrom som ligger i en separat bygning i en litt roligere del av hotellområdet, et stykke fra familieaktivitetene. Rommene har to mindre dobbeltsenger eller en stor dobbeltseng samt en sovesofa. Fjerde person må være barn som deler ordinær seng. Stort TV og minibar. Kaffe- og tefasiliteter samt Nespressomaskin. Strykejern og -brett. Gratis wifi, safe og luftkondisjonering. Badekåper og tøfler. Badekar, dusj og wc, hårføner. Balkong med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 45 kvm
Antall personer: 2-3 / 2-4, hvorav 2 barn

Deluxerom

Fine og romslige deluxerom med enten to mindre dobbeltsenger eller en større dobbeltseng. Om rommet har en større dobbeltseng har det også enten sovesofa for 2 personer eller mulighet for ekstra seng til 1 person. Fjerde person deler ordinær seng. TV. Kaffe- og tefasiliteter. Minibar på forespørsel. Gratis luftkondisjonering, wifi og safe. Badekåper og tøfler. Badekar, dusj og wc, hårføner. Balkong. Rengjøring 7 ggr/uke. Rommene ligger i separate bygninger ved familiebassenget og lekeplassen.

Romstørrelse: Ca. 42 kvm
Antall personer: 1-4, hvorav 1 barn

Dobbeltrom

Moderne og romslige dobbeltrom som ligger i hovedbygningen. Dobbeltseng eller to enkeltsenger. Barn deler ordinær seng. TV. Kaffe- og tefasiliteter. Minibar på forespørsel. Gratis luftkondisjonering, wifi og safe. Strykejern. Badekåper og tøfler. Badekar og wc. Balkong med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 32 kvm
Antall personer: 1-3, hvorav 1 barn