Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
7,9 av 10 Basert på 57 vurderinger
Total vurdering
 
7,9 / 10
Rengjøring
 
7,8 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,1 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,6 / 10
Fasiliteter
 
8,2 / 10
Mat og drikke
 
7,5 / 10
Rom / leilighet
 
8,0 / 10
Service
 
7,8 / 10

Siste gjestevurderinger


9 av 10

+
Fantastisk stort og fint anlegg, veldig bra bassengområder med oppvarmet basseng! Nydelig strand, rent og pent. Bra med lekeområder og aktiviteter for barna.
-

Bekreftet gjest: 2022-02-27


4 av 10

+
Stort sett god service og hyggelige ansatte. Flott hotellområde og fin strand.
-
Vi hadde store problemer med å forklare at vår sønn ikke kan spise gluten. Det resulterte i at han delvis fikk ødelagt ferien med mageproblemer. Rommene luktet mugg og det kom tydelig fra en skitten luftekanal. Det føk støvdotter på gulvet allerede fra dag 2. Altfor dårlig overholdelse av hotellets regler. Det var mange regler, men folk gjorde likevel det som passet dem, spesielt når det gjaldt smittevern og antrekk til måltidene. Det kunne også vært en matbit/drikke tilgjengelig da vi ankom midt på natten.

Bekreftet gjest: 2022-01-02


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

86% anbefaler hotellet

10399 vurderinger
Utmerket
 
6977
Veldig bra
 
1906
Bra
 
782
Mindre bra
 
335
Dårlig
 
399

Fem siste vurderinger

16.03.2020

av maleneiren Oslo, Norge

Ansvarfraskrivelse på det sterkeste

Oppholdet i seg selv var bra, fine fasiliteter men til en høy pris. Feriens siste dag ble brukt på å fikse negler på hotellets salong, men ved et uhell klarte en av de ansatte å knuse en neglelakk. Jeg fikk dermed røde flekker på mine designervesker, og når jeg konfronterte de ansatte på salongen med dette fikk jeg beskjed om skaden var min egen skyld ettersom jeg selv hadde tatt med veskene dit. Aldri møtt dårligere service i forbindelse med en spa-opplevelse, og prøvde deretter å henvende meg til resepsjonen. Her ble det heller ikke gjort noe for å fikse opp i skaden som var gjort, og hotell-ledelsen fraskrev seg alt ansvar som de begrunnet med at salongen var en tredjepart og ikke tilhørte hotellet. Som gjest på et 5-stjerners hotell forventer man ikke slik behandling, og jeg er utrolig skuffet. Hadde skaden skjedd på ting med betydelig mindre verdi hadde jeg ikke reagert på denne måten, men når vesker fra Burberry og Dolce Gabbana får skader fra en salong hos Hilton, og det ikke blir gitt noen form for unnskyldning eller kompensasjon, vil jeg fraråde enhver til å oppsøke dette stedet. Angrer på det sterkeste!

 
12.12.2019

av jonatanm499 Hammerfest, Norge

Flott opphold

Vi var så fornøyd med oppholdet her at vi valgte å forlenge oppholdet til totalt 10 netter. Hotellet er perfekt hvis man ønsker å slappe av, trene, spise god mat, bade og komme seg vekk fra støy og stress. Anbefaler å kjøpe en pakke med middag inkludert. Veldig god service av hyggelige ansatte - alt fra velkomst i lobbyen og housekeeping til kokker og servitører på restaurantene. Vi kommer definitivt tilbake!

 
09.12.2019

av 706cathrinet Hamar, Norge

Kjæreste-tur❤️

Årets høst-tur❤️ Meget bra hotell, store og behagelige suiter med egen veranda. Utsikt mot havet og stille omgivelser. Fine og store basseng-områder som er rett på stranda, noe jeg elsker. Da er det enkelt å bytte på strand og bassengkant. All inclusive er et must da det er veldig dyrt i Dubai. Maten var så som så, ingen problem å bli mett men allikavel ingen høydare. Alt i alt, veldig bra og ypperlig for familie som reiser med barn.

 
27.10.2019

av 102bj_rnl Stange, Norge

Fint hotell med all inclusive

Vi var 7 personer som reiste sammen, og hadde 4 store og fine rom. Veldig fine basseng. Det store voksenbassenget ved restauranten var det beste. I baren var det intet å klage på. Øl på boks fra Nederland, god vin og bra drinker. I restauranten var det helt grei mat. Alltid rent og pent. Vi spiste også på Vespa. Det var en positiv kveld med god service og bra mat. Det var 33 grader i havet og friske 27 i bassenget. Vi var fornøyde. Hadde litt utfordringer med språk og forståelse for en av oss som er veldig allergisk for egg og fisk. Men alt i alt en god opplevelse. Takk for oppholdet.

 
03.03.2016

av liselotteb918 Trondheim, Norge

Kjempe flott ferie anlegg som passer veldig bra for barne familier og litt eldre par.

Perfekt ferie sted, men lønner seg å ha all inklusiv. Veldig rolig område, og passer best for barnefamilier og eldre. Veldig flott strand som i april blir lengre da det nye hotellet åpner. Kan leie jet ski, båter mm. To alacarte restauranter og en buffet restaurant med veldig god mat. Ett utrolig rent og pent område med hyggelig betjening.