Ting å gjøre i Dubai

Fire tips om ting å gjøre i Dubai

Har du allerede sett Dubais mest kjente landemerke og er blitt mettet på sol og shopping? Da er det fremdeles masse igjen å se og gjøre i Dubai! Les våre tips om parker like heftige som alt annet i Dubai, en deilig spa-opplevelse og golfspilling på ypperlige baner.

Bestill reise til Dubai >> 

Reisetips til Dubai

Miracle Garden i Dubai

Se Dubais parker

Rundt omkring i Dubai er det flere fine parker å henge rundt i, Za'beel Park er en av dem. Her har du en fantastisk utsikt over Sheik Zayed Road med sin silhuett av skyskrapere. I denne vakre park er det innsjøer, dammer, joggeløyper, cricketbaner, fotballbaner, lekeplasser, butikker og kaféer. I hjertet av parken ligger Stargate som er et paradis for barn! Det er en liten fornøyelsespark med aktiviteter som go-kart, radiobiler, 3D-kino, lekeplasser med mer. Prisene varierer avhengig av aktivitet.

Vakre Dubai Miracle Garden er en park som ikke ligner noe annet i hele verden. Her er stilen moderne og kunstverkene helt spesielle. Du kan gå gjennom en hjerteformet tunnel, se biler pyntet med blomster eller bare nyte av fargeprakten som møter deg hvor enn du går. Parken ligger ikke langt fra Dubai Motorcity. Åpent torsdag-lørdag, kl. 9.00–21.00 og fredag kl. 9.00–23.00.

Merk at parkene har inngangsbillett.

Opplev gamle Dubai

Bastakiya i Bur Dubai er et av de eldste og mest stemningsfulle kulturminne-områdene i Dubai. Her kan du gå rundt i smågatene mellom hus som ofte har bakgårder med barjeeler for avkjøling. Den beste tiden å komme hit på er om ettermiddagen da lyset gir bygningene et spesielt skimmer. Besøk gjerne de koselige kunstgalleriene og kaféene. Mange lokale designere og skulptører holder til her.

Spill golf på førsteklasses baner i Dubai

Er du en ihuga golfspiller har du kommet til det rette stedet! Golfbanene i Dubai er av topp kvalitet og byr på en luksuriøs atmosfære. Bare i Dubai Creek Golf & Yacht Clubs annerledes klubbhus (en liten utgave av operahuset i Sydney) er verdt et besøk. Banen er viden kjent for å frustrere selv lavhandikappere, spesielt siste hullet. Den er ranket blant de 100 musts for golfere verden over. Den mest kjente banen Emirates Golf Club er også noe utenom det vanlige og en opplevelse å spille på. Her er klubbhuset av høy standard og har fire restauranter.

Gå på spa

Besøk Talize Ottoman Spa, et av Dubais mest elegante spaanlegg. Det ligger på det femstjerners hotellet Jumeirah Zabeel Saray og er bygd i en stil som er inspirert av de gamle ottomanske palassene. Unn deg en behandling fra det store utvalget – alt fra ansiktsbehandlinger, hamam og badstue til parbehandlinger og thaimassasje. Timebestilling kreves. Du kommer enklest hit med taxi. Adresse: The Palm, Talise Ottoman, Jumeirah Zabeel Saray, tel: +971-445 304 56.

Golfbane i Dubai