Staybridge Suites Dubai Internet City

Velger du å bo på Staybridge Suites Dubai Internet City har du massevis av severdigheter og spennende opplevelser innen rekkevidde. På hotellet er det et basseng og en solterrasse for å nyte sola, samt en restaurant om du vil være god og mett før du begir deg ut på eventyr i byen.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-2 personer. Toromsleiligheter for 1-3 personer. Treromsleiligheter for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8 av 10
Basert på 2 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 2,5 km
Til sentrum: 5,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Staybridge Suites Dubai Internet City kan friste med en utmerket beliggenhet i området Al Sufouh 2, nært metroen og stranda. I sjette etasje er det et utendørsbasseng, et separat barnebasseng samt gratis solsenger og parasoller. Gratis håndkleservice. Et perfekt sted for bassengkos og gode drinker fra poolbaren.

Frokostbufféen serveres hver morgen i hotellets restaurant Charlie Lane, resten av dagen serveres internasjonale retter à la carte. På menyen står enklere retter som suppe og salat.

Hotellets treningsrom er åpent døgnet rundt, så det er alltid mulighet for å ta en økt. Gratis wifi i fellesområdene. Gratis parkering.

Hotellet ligger like ved utgangen fra Internet City Metro stasjon. Til stasjonen Dubai Internet City kan du gå på bare noen minutter. Det er cirka 5,5 kilometer til Mall of Emirates og cirka 2,5 kilometer til Al Sufouh Beach.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Verdt å vite

  • I følge lokal lovgivning i Dubai har ikke barn under 5 år lov til å bade i voksenbasseng.

My Emirates pass – vinteren 2022/23

Ta vare på boardingkort ditt når du flyr med Emirates i perioden 1. november 2022 til 31. mars 2023. Det gir deg rabatter og tilbud du ikke vil gå glipp av!

Les mer om My Emirates pass (åpner ny side)

Alle hoteller – Jumeirah Beach/Dubai Marina

JA Ocean View

På hotell JA Ocean View bor du blant skyskraperne i Dubais berømte skyline med havutsikt fra alle rom. Med bare 150 meter til stranda og den populære strandpromenaden The Walk, er hotellet et ypperlig alternativ for den som vil kombinere storbyliv og badeferie.

Amwaj Rotana JBR

På Amwaj Rotana JBR bor du i store rom i hjertet av livlige Jumeirah Beach Residence, midt på den berømte promenadegata The Walk. Fra hotellet går det en bro til stranda. Du spiser godt i hotellets mange restauranter. Her trives hele familien med spa, basseng og barnebasseng.

Sheraton Jumeirah Beach Resort

På Sheraton Jumeirah Beach Resort i Dubai bor du så å si i strandkanten, og hotellet har flere restauranter, flere sportsaktiviteter og et hyggelig bassengområde. Hotellet ligger ved trendy The Walk i marinaen og det er et stort tilbud av shopping og underholdning rett utenfor hotellet.

The Westin Dubai Mina Seyahi

Hengi deg til total avkobling i luksuriøse omgivelser på det femstjerners hotellet The Westin Dubai Mina Seyahi. Her har du alt du trenger for en avslappende ferietilværelse og du bor i moderne rom. Her kan du bare være og nyte livet.

Delta by Marriott Jumeirah Beach Residence

Personer under 18 år aksepteres kun i selskap med sine foreldre/foresatte. På fine Delta by Marriott Jumeirah Beach i Dubai bor du i nærheten av shoppinggata The Walk og den fine sandstranden like ved. På hotellet kan du slappe av ved takbassenget og spise godt i restaurantene. Avslutt dagen med en drink på hotellets takterrasse som har en fantastisk utsikt over Dubai Marina.

Hilton Dubai Jumeirah

Hilton Dubai Jumeirah ligger flott til ved stranda og det kjente shoppingstrøket The Walk. Ta en tur i spaet eller se solnedgangen over Persiabukta med en frisk ettermiddagsdrink i baren i 10. etasje. Hotellet har mange fasiliteter og restauranter.