Gjestevurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

89% anbefaler hotellet

4022 vurderinger
Utmerket
 
2370
Veldig bra
 
1105
Bra
 
327
Mindre bra
 
113
Dårlig
 
107

Fem siste vurderinger

08.10.2019

Innlegg av Oddy1948 Rælingen, Norge

Supert opphold!

Store rom. nydelige senger som ble pyntet med roseblader og figurer laget av håndklær og kluter, supert renhold, nye håndklær hver dag (uten at vi ba om dette), god beliggenhet, flott basseng og bassengområde. Vi kommer gjerne tilbake.

 
01.07.2018

Innlegg av ElenaSVG Stavanger, Norge

Great hotel!

Dette var en virkelig flott opplevelse for familien vår. Hotellet har en flott beliggenhet med kort avstand til alt du kan tenke på, privat strand med solsenger og håndklær, tilgang til svømmebasseng og restauranter på både Hilton Walk og Hilton Resort, vennlig og hjelpsomt personale, god service, barnevennlig. Fantastisk hotell. Vi anbefaler det.

 
19.12.2017

Innlegg av perarthurs Dubai

Hilton at The walk, Dubai

Vi har bodd på dette hotellet mange ganger de siste 10 årene. Vi er meget fornøyd med plassering av hotellet, og den service betjeningen yter. Vi har anbefalt hotellet til venner og familie, og hvert år er det flere venner som nå bruker dette hotellet. Vi vil komme tilbake flere ganger.

 
01.03.2016

Innlegg av AaseKristinKopervik Kopervik

Ypperlig hotell, sentralt på Dubai Marina

Fantastisk hotell, med sentral beliggenhet i umiddelbar nærhet til alt som foregår i Marina området. Hotellet ligger rett på stranden, med egen adkomst. Nydelige, rene og pene rom. Hyggelig betjening og god mat. Hotellet har flere restauranter og barer. Egen strandbar. Bassenget ligger i skyggen deler av dagen, på grunn av høye bygninger rundt. Kan anbefales.

 
11.07.2015

Innlegg av 770tor Kristiansand, Norge

BEHAGELIG OPPLEVELSE

rommet var renslig og pent .det varen del byggeaktivitet ved siden av hotellet,men opplevelsen var veldig bra,veldig god frokost med masse å velge i.nær stranda og resturanter ved siden av hotellet.vi kommer gjerne som familie til dette hotellet igjen.