Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,4 av 10 Basert på 30 vurderinger
Total vurdering
 
8,4 / 10
Rengjøring
 
8,9 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,1 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,9 / 10
Fasiliteter
 
8,3 / 10
Mat og drikke
 
7,8 / 10
Rom / leilighet
 
8,2 / 10
Service
 
7,9 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

+
servis mat interiør og hele hageanleggene
-
badet

Bekreftet gjest: 2020-01-26


9 av 10

+
Beliggenhet og service
-

Bekreftet gjest: 2019-07-03


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

87% anbefaler hotellet

6552 vurderinger
Utmerket
 
3857
Veldig bra
 
1704
Bra
 
540
Mindre bra
 
233
Dårlig
 
218

Fem siste vurderinger

04.06.2019

av Alireza2 Oslo, Norge

Fantastisk opplevelse

Kjempe bra service, hyggelige og hjelpsomme stuff, du får alt du trenger og forventer at et hotell skal ha. Jeg var der da jeg hadde bursdag, og fikk en fin overraskelse av hotellet: Rommet mitt ble pyntet til bursdagen og jeg fin blomst og en liten men fin bursdagskake. Tusen takk for god service!

 
13.05.2018

av Steinar H Oslo, Norge

Fantastisk beliggenhet

Hilton Jumeirah beach er et eldre hotell med en flott beliggenhet rett ved stranden. Hotellet har bra standard, men er noe slitt etter ca 20 års drift. Hyggelige ansatte som sørger for gjestenes beste. Flott restaurant med en utrolig lunsj og middagsbuffet. Vi hadde halvpensjon og kunne selv velge lunsj eller middag. Egen strand med solsenger og 2 meter lange badehåndkler!!! Det var også et eget svømmebasseng med en liten barnedel. Hotellet ligger med stranden på den ene siden og The Walk på den andre. Alt i alt mye bra her som frister oss med å komme tilbake igjen.

 
18.10.2017

av Kavle Stavanger, Norge

Location, location, location !

Flott hotell i den perfekt lokasjon for turister som ønsker å være i nærheten av stranden, shopping og restauranter. Veldig god service, fint utsikt, god frokost buffet. Store rom med balkong, veldig ren.

 
15.08.2017

av mortenkrogstad Askøy, Norge

Utmerket beliggenhet

Da vi ankom hotellet klokken 06.00 om morgenen var rommene allerede klare for at vi kunne sjekke rett inn. Vi ble tatt imot av en hyggelig betjening som sørget for at innsjekkingen gikk knirkefritt. Rommene var enorme med flere soverom på hver av de 2 rommene vi hadde. Hvert av rommene hadde eget tilhørende bad til alle soverommene. Og badene var like store og fine som rommene. Sengene var store deilige og sørget for at vi sov utmerket godt under vårt opphold. Velger du dette hotellet så sørg for å ha med frokost inkludert på hotellet. Denne var noe av det beste jeg har opplevd av hotellfrokoster rundt om i verden. Her er det mulig å finne mat som metter selv den aller mest kresne eller den som ikke er så veldig sulten om morgenen. Hotellets solsenger ligger utmerket plassert slik at man har kort vei til både basseget, med tilhørende bassengbar, og stranden hvor du kan gjøre det meste av vannsport om du måtte ønske. Det var stille og rolig på hotellet da vi besøkte det, og fra hotellet kunne vi se rett bort på anleggsområdet hvor de holder på å bygge Dubai-eye som skal åpne i 2020. Det er kort vei å gå til en rekke spisesteder og enkel shopping. Om du ønsker å oppleve noe av det Dubai har å by på av severdigheter så kan du bestille det meste av billetter på hotellet til hyggelig rabatterte priser. Hotellet tilbyr og noen deilige spa-behandlinger om du skulle føle for en massasje etter en lang reise. i tillegg til et godt utstyrt trenings-rom som er åpent hele døgnet for den trenings glade. Om dere er mange som reiser sammen så må jeg advare litt mot å benytte dere av hotellets egen sjåførtjeneste da vi ved flere anledninger ikke fikk det vi ble lovet og bilene som vi fikk viste seg å ikke ha nok seter i forhold til hvor mange vi var som reiste sammen. Velg da heller taxi å vent noen minutter ekstra før denne kommer å henter dere på hotellet. Denne kan bestilles enkelt fra resepsjonen. Prisen på hotellet er mer mot øvre del av skalaen, men på Hilton vet man at man betaler for service og kvalitet så da er det absolutt verdt det.

 
21.12.2016

av 29annemariea Trondheim, Norge

En ukes ferie før cruise.

Hotellet ligger midt på Jumeirah strand. Hotellet er delt i to bygninger. Jumeirah Beach Resort The Walk og Jumeirah Residens, som er hotellrom i forskjellige kategorier med eller uten havutsikt. Vi bodde på Jumeirah Beach Resort. Der velger du mellom Store og små leiligheter. Vi bodde i en stor suite med tre soverom, to store bad, tre toaletter, vaskerom med vaskemaskin, stort kjøkken fult utstyrt, og stor stue med spiseplass til åtte personer. Det eneste med liten plass var verandaen. Men med utsikt mot sjøen. Flere Resturanter på begge byggningene. Veldig bra frokost i resturanten. Hyggelig betjening på hele hotellet. Dubai marina ligger i nærheten, med masse Resturanter og butikker, og ikke minst et fantastisk område for jogging. Togstasjon i nærheten, så du kommer rask frem til Burj Khalifa. Der finner du alt du trenger kjøpe se oppleve, og å gå på skøyter.