Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,4 av 10 Basert på 69 vurderinger
Total vurdering
 
8,4 / 10
Rengjøring
 
8,9 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,0 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,2 / 10
Fasiliteter
 
8,2 / 10
Mat og drikke
 
8,0 / 10
Rom / leilighet
 
8,0 / 10
Service
 
8,9 / 10

Siste gjestevurderinger


9 av 10

+
Renhold, service ,beliggenhet og vakthold- Samt fasislitene var fine. Bassenget var kjempeflott og godt oppvarmet.
-
Det luktet mugg i korridoren og på rommet vårt, vi klaget i flere dager uten at noe ble bedre, de satte på en luktfukter i korridoren uten at det hjalp.

Bekreftet gjest: 2020-03-08


7 av 10

+
Service og stranden
-
Fikk rom, hvor du rett ut i et gjerde. Slitsomt med selgere fra hotellkjeden som forsøkte å lurer folk til å signe seg opp en avtale

Bekreftet gjest: 2020-02-23


8 av 10

+
Veldig god frokost og godt utvalg. Bra treningssenter.
-
Vi er en familie på 5 og fikk opp som alternativ å bestille 2 dobbeltrom. Da vi kom på hotellet viste det seg at det var to helt separate rom med ingen gjennomgang. Det førte til stor frustrasjon og irritasjon. Vi måtte oppgradere til et større rom. At rommene var hele separate burde kommet bedre frem under bestilling. Kanskje burde det ikke vært et alternativ i det hele tatt. Når man er familie på 5 med 3 små barn så vil man som regel bo sammen og ikke dele seg. På hotellet fikk vi vite at dette måtte vi ta opp med Apollo, men personalet på hotellet var hyggelige og fant løsning for oss.

Bekreftet gjest: 2020-02-19


6 av 10

+
personalen samt omgivningarna
-
Det stod att det fanns ett vuxenområde, det området hade ingen sol och blåste väldigt så där var alltid tomt! För oss som letar vuxenhotell var detta en stor besvikelse!!! Dåligt informerat!

Bekreftet gjest: 2020-01-12


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-11-10


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-10-13


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

68% anbefaler hotellet

5486 vurderinger
Utmerket
 
3287
Veldig bra
 
1230
Bra
 
470
Mindre bra
 
253
Dårlig
 
246

Fem siste vurderinger

03.03.2019

Innlegg av Y1826CMdanielh Oslo, Norge

Flott hotell

Bodde en uke på dette hotellet. Flott rom med god seng og supert bad. Det er et veldig fint bassengområde og hotellet ligger nede på stranden. Super frokost med et stort utvalg av både kalde og varme retter. Det finnes flere barer og restauranter på hotellet. Hotellet ligger sentralt og det meste er i nærheten. Hotellet har egen bilservice som er å anbefale på litt lengre taxiturer hvor man får det lille ekstra.

 
21.10.2017

Innlegg av mkj424 Lillestrøm, Norge

Veldig fint hotell og kjempe bra beliggenhet

Kjempe fint hotell rett ved stranden med kort vei til Metro og enkelt å komme seg rundt. Kun 20 min med Metro til Bujf Khalifa og Dubai mall. Så rent og fint på hotellet. Kjempe bra service på hotellet.

 
13.07.2017

Innlegg av Anita U Gran Canaria, Spania

En fint familiehotell - dyr frokost

Hotellet er fint om du velger ett rom mot basseng eller i hovedbygget/med rom i etasjer oppover. Vi fikk først et rom med vindu mot en vegg og det var rett ved en trapp og holdeplass for minibil som plukker opp gjester til og fra stranden. Dette rommet føltes som fengsel, men dagen etter byttet vi rom og fikk ett med balkong og det var romslig med en ekstra seng til vår tredje gjest. Romservicen er på topp og de vasker, gjør rent og det er ikke noe å klage på der. Frokosten var ikke inkludert i bestillingen vår og kostet nesten 250 kr ekstra pr dag, ekstremt dyrt. Helt ok frokost men har du tid kan du gå utenfor hotellet hvor det er 3 ulike restauranter hvor du får både kinamat, indisk mat og thai mat. Brus og drikke, snacks får du også kjøpt der til langt lavere priser. Hotellet er 4 stjerner og ikke 5, med flere basseng og et langt stykke å gå ned til stranden. Ingen solsenger direkte tilknyttet stranden, da den på en måte er offentlig og ca 200-250 meter unna hotellets solsenger og basseng området. Minus for hotellet er dette med avstand og ingen solsenger på stranda, selv om det er vakker strand, sand og lite trafikk er det noe gjennomgang til og fra med andre turister som går forbi for å spasere til og fra JBR området. Marina området er rett ved, anbefaler ikke å handle på Marina Mall men ta heller turen til Deira City center som har langt billigere ting og samme type tilbud som de fleste shoppingsenterene i Dubai. Hotellet er helt ok, ikke luksus men får du det billig er det verdt å bo der. En del club og arrangement på ulike dager i området rundt, støy og musikk kan oppleves som problematisk om du liker å ha det stille rundt deg når du sover. For unge folk er det midt i blinken og det er noe som skjer rundt deg hele tiden:) Anbefaler bassengen området i 3 etg med vakker utsikt og bar, nydelige solsenger og avslappet atmosfære.

 
10.07.2017

Innlegg av mathildesk Norge

Best hotel ever!

Hotellet var utrolig fint! Roomcleaning opptil flere ganger daglig om ønskelig! God mat på hotellet i tillegg til andre muligheter for mat like ved hotellet. Ca 20 min med taxi til Dubai mall og 10 min til mall of emirates! Deilig basseng og fin strand rett ved hotellet. Fikk kalde kluter for nedkjøling hver dag ved bassenget i tillegg til en morsom mann som heter Jayvee som gjerne kunne pusse solbriller (gratis selvfølgelig)! Høy standard på hotellrommene og alle jeg møtte var veldig hjelpsomme og ikke minst snille og høflige! Utrolig utsikt fra hotellrommet med utsikt over både Burj Al Arab og Atlantis hotel (palmeøya). Matbutikk rett utenfor (døgnåpen)! Gratis buss fra hotellet og direkte til mall og emirates 4 ganger daglig. I tillegg må jeg nevne den snille Isabela som jobbet i lobbyen! Utrolig snill og hun elsker å bli kjent med gjestene! Fantastisk snill, ung dame. Ved bassenget var det poolbar, sklier, mat, iskrem, flinke lifeguards og nok solsenger til alle. Ypperlig for familier, venner, par! Veldig bra gym/treningsrom, med stort utvalg av treningsapparater. Prisene i Dubai er omtrent som i Norge. Jeg har ingen negative kommentarer til dette oppholdet, beste jeg har opplevd og jeg skal definitivt tilbake!

 
19.02.2014

Innlegg av Trond H Dubai, De forente arabiske emirater

Perfect

Dette er tredje gangen vi besøkte dette hotellet. Rommene er flotte og er til en hver tid rengjort opptil flere ganger pr dag. Maten og restaurantene holder en høy standard og prisene er som i Norge. Lite støy i fra trafikk og uteliv. Rom service er på plass etter 10 minutter og holder en høy kvalitet. Må oppleves og nytes