En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

0% anbefaler hotellet

3291 vurderinger
Utmerket
 
1818
Veldig bra
 
916
Bra
 
320
Mindre bra
 
129
Dårlig
 
108

Fem siste vurderinger

23.03.2020

av Narcis C Malvik, Norge

Utmerket beliggenhet

Meget fint hotell med svært hjelpsomme og høflige ansatte og gode fasiliteter. Flott restaurant på toppen av hotellet med god frokost og fantastisk utsikt over Dubai marina. Hotellet tilbyr også gratis håndklær til stranden som ligger 5 minutters gange. Jeg vil definitivt komme tilbake til dette hotellet.

 
09.07.2018

av fothes Calcutta, India

Familievennlig

Store rom. Familievennlig med lekeplass og matbutikk rett utenfor. Kort vei til strand og splash pad. Godt brukt hotell. Fantastisk frokost vertinne. Hjelpsomme ansatte. Gå avstand til marina mall....

 
18.04.2018

av 781jeanettea Oslo, Norge

En ukes ferie i Dubai

Vi er et par i 30 årene som besøkte Dubai og bodde på Ramada Plaza Jumeira Beach Hotell i mars 2018. Et fantastisk hotell med ypperlig beliggenhet rett v Dubai Marina. Shoppinggaten The Walk rett rundt hjørnet og det samme m stranden. Herlige rom, deilig mat, romservice hele døgnet, bra renhold. Deilige senger. Anbefales på det sterkeste å bo her!

 
11.03.2018

av Frohan Sørumsand, Norge

Perfekt plassert

Dette hotellet ligger perfekt til. Strand på ene siden (200). Med strandpromenade. På andre siden ligger marina promenaden. Vi ankom midt på natten og ble tatt høflig og hyggelig i mot i resepsjonen. Vi fikk et rom i 3 etasje, med utsikt over marinaen. Rommet var praktisk og stort. Stor god seng og godt utstyr minibar. Vi fikk nye håndklær daglig. Renholdet var topp. Vi var på hotellet i 5 dager og hadde et flott opphold. Fint å slappe av i Salma lounge eller spise i den brasilianske restauranten. Baren i hotellet var også et fint sted å skape av på kvelden. Consigner tjenesten fungerte bra. Vi fikk hjelp til Booking av restaurant samt transport fra hotellet. Sikkerheten var god på hotellet. Sikkerhetsvaktene var høflige og hjelpsomme. Vi hadde et meget godt opphold og anbefaler hotellet på vårt varmeste.

 
17.02.2018

av 910truder

Sentralt

Vi har booka hotellet for ni netter, og hadde bestilt Superior rom. Vi er to voksne og to barn, og la desse opplysningane inn då vi bestilte. Til vår overrasking var det kun ei dobbeltseng (riktignok enorm) og ei ekstraseng. Ti-åringen måtte difor sove med oss voksne. Vi fekk ikkje inn ei ekstraseng til, då hotellet meiner rommet er for lite til dette (33 kvadrat). Vi bestilte gjennom expedia, og dei ordna med oppgradering av rommet. Vi fekk då ei leilighet med ro soverom, heilt fantastisk rom! Veldig stort med 2 bad og 1 lite toalett, stor stove og kjøkken. Om de er meir enn 3 ville eg anbefale å bestille denne type rom. Frokosten er veldig bra, med eigne kokkar og stort utvalg. Bassenget er litt lite, og det er ikkje nok solsenger til alle gjester. Men hotellet er veldig sentralt, kort veg til både marinaen og stranda. Vil absolutt anbefale det :)