Waldorf Astoria Dubai Jumeirah

Waldorf Astoria Dubai Jumeirah

 • • Luksuriøs atmosfære
 • • Svært fornøyde gjester

Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah ligger som en perle i vannkanten. På dette lekre hotellet med fantastisk beliggenhet ute på den kunstige, palmeformede øya kan du nyte deilige dager ved bassenget, på stranden eller i det elegante spaet. Den korte veien inn til det pulserende Dubai gjør hotellet perfekt for deg som vil ha litt av begge verdener.

Spesialtilbud til Emiratene

Bestill senest 15.6 og få 500,- i rabatt per person på avreiser mellom 1.10 2021 og 1.5 2022. Gjelder ved bestilling av fly+hotell. Gjelder ikke gruppebestillinger. I prisen som vises er rabatten allerede trukket fra.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 1 barn. Deluxerom Plus for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 1 barn. Superiorrom for 2-3 personer. Clubrom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

At det ligger fint til med egen strand med gode solstoler
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 15 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Bassengområdet på Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah strekker seg helt ned til den 200 meter lange hotellstranden med herlig sand hentet inn fra Oman. Det store bassenget har barneseksjon, i tillegg er der ett mindre basseng og ett barnebasseng. Gratis solsenger, parasoller og badehåndklær i bassengområdet og på stranden.

Restaurant Social by Heinz Beck har en prisbelønt, italiensk à la carte-meny som du nyter til en flott utsikt over Dubai. Restaurant LAO har retter fra Sørøst-Asia på meny. Palm Avenue er en moderne restaurant og bar med europeiske retter som ligger ved bassenget. Mezzerie er hotellets internasjonale bufférestaurant som serverer frokost, lunsj og middag, i tillegg til deres á la carte-meny. I Peacock Alley kan du nyte en klassisk Afternoon tea med ferske bakervarer og te eller kaffe. Baren Serafina har live-underholdning og cocktails i luksuriøse omgivelser. Restaurantene har variert kleskode, men generelt aksepteres ikke åpne sko, shorts, overdeler uten ermer eller gjennomsiktige klær. Se pent antrekk.

Gratis WiFi på hele hotellet. Gratis trimrom. Stort spa med mange fasiliteter, bl.a. gratis badstue og jacuzzi. VIP-rom med Hamam, jacuzzi, sauna og ulike behandlinger mot avgift. Tennisbane og -utstyr, samt instruktør kan leies. Vannsport mot avgift på stranden. Barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale. Lekeplass og spillrom. Tre ganger om dagen, seks dager i uken er det hotellbuss til Mall of the Emirates og Aquaventure Waterpark. Lokaltrafikk.

Club Lounge
Gjester som bor i Clubrom har tilgang til The Waldorf Astoria Club Lounge som ligger i femte etasje. Loungen er åpen fra kl. 7.00 til 21.30. Her tilbys frokost, snacks og drinker i luksuriøse omgivelser. Privat inn- og utsjekk er inkludert samt ekstra WiFi.

Måltider

Vinter 2019/20:

 • Halvpensjon og nyttårsmiddag inkludert.

Sommer 2020:

 • Halvpensjon inkludert.

Halvpensjon omfatter frokost- og lunsj- eller middagsbuffé på Mezzerie. Ønsker man å spise middag à la carte, får man en verdisjekk på 175 AED pr. person/dag som kan avregnes mot middagen.

Verdt å vite

 • Dubai er i sterk vekst og det foregår en kontinuerlig utbygging. I området utenfor Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah pågår det for tiden byggearbeider.
 • En del hotell i De forente arabiske emirater tar et depositum ved innsjekking. Dette kan betales kontant, men de fleste hotell foretrekker bruk av kort. Ved avreise betales depositumet tilbake.
 • Merk at dette hotellet har en aldersgrense på 18 år for innsjekk uten følge av foresatte.
 • Personer under 21 år får ikke servert alkohol i henhold til De Forente Arabiske Emiraters alkohollover.

Eksklusive hoteller skal alltid ha

 • Klassifisering minimum 5
 • Høy kundetilfredshet                 
 • Spa med variert spa-meny og massasje
 • Eksklusivt bassengområde