W Dubai the Palm

W Dubai the Palm

  • * Halvpensjon med Dine-around inkludert

W Dubai the Palm er hotellet for deg som vil bo i heftige omgivelser der hver centimeter er spektakulær. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene på dette eksklusive hotellet som kan skilte med en sterk personlighet og ett par prisbelønte restauranter. Her venter en avslappet ferietilværelse i unikt innredede rom der fargerike møbler og Studio 54 møter moderne teknologi. Det hele med en henførende utsikt utover havet og Dubai skyline.

UKENS DEAL: EMIRATENE

Bestill i dag og få 500,– i rabatt per person på alle pakkereiser med charterfly til De spennende forente arabiske emirater. Bestill nå med avreiser i perioden 1/7 2023 – 13/4 2024. Rabatten er allerede fratrukket de presenterte prisene.

Gjelder kun nye bestillinger. Gjelder alle Fly+hotell bestilt innen 4. juni 2023.

Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer, hvorav 1 barn. Superiorrom for 1-3 personer, hvorav 1 barn. Deluxerom for 1-3 personer, hvorav 1 barn. Suiter for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8 av 10
Basert på 1 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 15 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Både basseng og strand
Hotellet har to store spektakulære bassengområder, WET og Wet Deck, med hvert sitt basseng, det ett har et separat barnebasseng. Ved bassengene er det vanlige solsenger og parasoller men også behagelige balinesiske solsenger. Bassenghåndklær. I tillegg til bassengene har hotellet en privat del av stranda.

Flere barer og restauranter
W Dubai the Palm har en restaurant med buffé og fire à la carte-restauranter. LIV serverer grønnere, friskere og lettere retter til frokost, lunsj og middag. Den "beste restauranten i verden 2016 & 2018" Torno Subito frister med det beste fra det italienske kjøkkenet, Akira Back serverer retter fra det japanske kjøkkenet, SoBe på takterrassen har retter fra de latinamerikanske kjøkkenet og W Lounge serverer tapas. SoBe er for et voksent klientell med aldersgrense. Langbukser for menn kreves til middag i samtlige restauranter. Det er også en bar ved bassenget og her kan du sitte i "fuglebur" og nyte en drink mens hotellets DJ spille god musikk.

Helse og velvære
Hotellets spa har et stort utvalg av skjønnhetsbehandlinger. Her er det også et velutstyrt treningsrom. Er du mellom 4 og 12 år har du tilgang til Little Disruptors Hub – det ultimate spill-/lekerom med variert program mellom kl. 10.00 og 21.00.

Øvrig: Resepsjon. Wifi inkludert på hele hotellet.

Måltider

Inkludert:

  • Halvpensjon (frokostbuffé samt lunsj eller middag).

Halvpensjonen omfatter frokost som buffé i restauranten LIV. Du får en kreditt på AED 150 som du kan benytte som delbetaling for å spise lunsj eller middag på valgfri restaurant på hotellet. Kreditten kan ikke benyttes til drikke, den betales separat.

Verdt å vite

  • Merk at dette hotellet har en aldersgrense på 18 år for innsjekk uten følge av foresatte.
  • Personer under 21 år får ikke servert alkohol i henhold til De Forente Arabiske Emiraters alkohollover.
  • I De forente arabiske emirater er det en del hotell som tar et depositum i forbindelse med innsjekk. Depositumet kan betales med kontanter, men hotellene foretrekker bankkort. Ved utsjekk blir depositumet betalt tilbake.

Eksklusive hotell skal alltid ha

  • Klassifisering minimum 5
  • Høy kundetilfredshet                 
  • Spa med variert spa-meny og massasje
  • Eksklusivt bassengområde

Alle hoteller – Dubai Palm Jumeirah

Atlantis The Palm

Gjester under 21 år aksepteres bare i selskap med sine foreldre/foresatte. På Atlantis The Palm, dette ikoniske hotellet lengst ut på Palm Jumeirah, venter en eventyrlig ferie for hele familien med Midtøstens største badeland, bølgemaskin, en fantastisk strand og restauranter i verdensklasse.

Aloft Palm Jumeirah

Aloft Palm Jumeirah ligger på den østre siden av en av Dubais palmeformede øyer. Atmosfæren er internasjonal med mat, kultur og språk fra hele verden i en moderne og trendy blanding. Her får du en smakebit av det moderne livet i Dubai!

Marriott Resort Palm Jumeirah Dubai

Marriott Resort Palm Jumeirah Dubai ligger der den ikoniske palmeformede øya Palm Jumeirah starter. Her venter en deilig og solsikker ferie for hele familien! Slapp av i det herlige bassengområdet eller på den private sandstranda. Hotellet tilbyr også flere hyggelige restauranter som burde passe de fleste smaksløker.