W Dubai the Palm

På W Dubai the Palm krasjer det meste. Her blandes det økologiske med det kunstige og det tradisjonelle med det moderne i et systematisk kaoset. Vær forberedt på heftige inntrykk for alle sanser. Her bor du i spektakulært innredede rom der Donna Summer, fargeglade plysjmøbler og Studio 54 møter dagens gjest med høyteknologiske innovasjoner.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer, hvorav 1 barn. Superiorrom for 1-3 personer, hvorav 1 barn. Deluxerom for 1-3 personer, hvorav 1 barn. Suiter for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 15 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

W Dubai the Palm er hotellet for deg som vil bo i heftige omgivelser der hver centimeter av hotellet er vakkert utsmykket med en innredning i totalt kaos. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene på dette unike hotellet med den sterke personligheten.

Hotellet har to store spektakulære bassengområder, WET og Wet Deck, med hvert sitt basseng, det ett har et separat barnebasseng. Ved bassengene er det vanlige solsenger og parasoller men også behagelige balisenger. Bassenghåndklær. I tillegg til bassengene har hotellet en privat del av stranda.

W Dubai the Palm har en restaurant med buffé og fire à la carte-restauranter. LIV serverer grønnere, friskere og lettere retter til frokost, lunsj og middag. Den "beste restauranten i verden 2016 & 2018" Torno Subito frister med det beste fra det italienske kjøkkenet, Akira Back serverer retter fra det japanske kjøkkenet, SoBe på takterrassen har retter fra de latinamerikanske kjøkkenet og W Lounge serverer tapas. SoBe er for et voksent klientell med aldersgrense. Langbukser for menn kreves til middag i samtlige restauranter. Det er også en bar ved bassenget og her kan du sitte i fuglebur og nyte en drink mens hotellets DJ spille god musikk. Hotellet har ytterligere en bar og en strandbar.

Hotellets spa har et stort utvalg av skjønnhetsbehandlinger. Her er det også et velutstyrt treningsrom. Er du mellom 4 og 12 år er det et Game Room med massevis av morsomme spill.

Resepsjon. Gratis wifi på hele hotellet.

Måltider

Inkludert:

  • Halvpensjon (frokostbuffé samt lunsj eller middag).

Halvpensjonen omfatter frokost som buffé i restauranten LIV.

Du kan velge om du vil spise lunsj eller middag i følgende restauranter:

  • I restauranten Torno Subito kan du spise lunsj eller middag og du får trukket fra AED 150 på den totale regningen.
  • I restauranten Akira Back kan du spise middag og får trukket fra AED 150 på den totale regningen.
  • I restauranten LIV spiser du lunsj eller middag, som buffé eller fra en fast meny.
  • I restauranten ved bassenget eller i hotellets Beach Club kan du spise lunsj, velg en forrett, en hovedrett og en dessert fra menyen.

Verdt å vite

  • Merk at dette hotellet har en aldersgrense på 18 år for innsjekk uten følge av foresatte.
  • Personer under 21 år får ikke servert alkohol i henhold til De Forente Arabiske Emiraters alkohollover.
  • I De forente arabiske emirater er det en del hotell som tar et depositum i forbindelse med innsjekk. Depositumet kan betales med kontanter, men hotellene foretrekker bankkort. Ved utsjekk blir depositumet betalt tilbake.

My Emirates pass – sommeren 2022

Ta vare på boardingkort ditt når du flyr med Emirates i perioden 1. mai til 30. september 2022. Det gir deg rabatter og tilbud du ikke vil gå glipp av! 

Les mer om My Emirates pass (åpner ny side)

Alle hoteller – Dubai Palm Jumeirah

Atlantis The Palm

Gjester under 21 år aksepteres bare i selskap med sine foreldre/foresatte. Atlantis The Palm er det kjente hotellet som er sin egen destinasjon. Her venter en eventyrlig ferie for hele familien! Kulinariske fulltreffere, fine forretninger, akvarium og Midtøstens største badeland taler sitt tydelige språk – på Atlantis The Palm lever du som en greve. Og sist men ikke minst – rett utenfor hotellets porter ligger den kilometerlange stranda.

Aloft Palm Jumeirah

Aloft Palm Jumeirah ligger på den østre siden av en av Dubais palmeformede øyer. Atmosfæren er internasjonal med mat, kultur og språk fra hele verden i en moderne og trendy blanding. Her får du en smakebit av det moderne livet i Dubai!