Atlantis The Palm

Atlantis The Palm

 • • Familieluksus
 • • Mange barer og restauranter
 • • Inngang til badelandet inkludert

Gjester under 21 år aksepteres bare i selskap med sine foreldre/foresatte.

Atlantis The Palm er det kjente hotellet som er sin egen destinasjon. Her venter en eventyrlig ferie for hele familien! Kulinariske fulltreffere, fine forretninger, akvarium og Midtøstens største badeland taler sitt tydelige språk – på Atlantis The Palm lever du som en greve. Og sist men ikke minst – rett utenfor hotellets porter ligger den kilometerlange stranda.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer/1-4 personer, hvorav 1 barn. Deluxerom for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 1 barn. Clubrom for 1-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

9 av 10
Basert på 1 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 15 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Flotte Atlantis The Palm ligger på den kunstige øya Palm Jumeirah i Dubai. Hotellet har egen strand, i tillegg til et bassengområde med solsenger og parasoller. Over 20 barer og buffé- og à la carte-restauranter med mat fra alle verdens hjørner (noen restauranter har nedre aldersgrense på 10 år). En av restaurantene eies av skuespilleren Robert De Niro, en annen av den britiske stjernekokken Gorden Ramsay. Dessuten er her tesalong og nattklubb. Pent antrekk i alle restauranter. Noen av restaurantene har 10 års grense.

Wifi inkludert i enkelte barer og restauranter. Tennis, massasje og treningsrom, samt spa – noen aktiviteter mot avgift. Muligheter for personlig trener, mot avgift. Romservice og vaskeriservice. Dykkesenter. På hotellområdet er der mer enn 30 butikker, blant annet Chanel og Tiffany & Co. Lokaltrafikk.

Det er barneklubb i hotellets regi (3-12 år), og Rush for tenåringer, med dataspill og PlayStation, filmrom og en bar som serverer milkshakes og alkoholfri drikke. Barne- og ungdomsklubben er mot avgift for gjester i dobbelt- og deluxerom.

På hotellområdet ligger The Lost Chambers – et enormt akvarium med over 65 000 fisk, og også haier.

Her finner du også Wavehouse, et nytt fornøyelsessenter med bowling, arkadespill for barn og tenåringer, en Surf's Up Wave Rider (bølgemaskin) og en restaurant som bl. a. serverer burgere, pizza og milkshakes.

Inngang til Midtøstens største badeland, Aquaventure, med flere utfordrende vannsklier og privat strand inkludert. En av skliene går i tunnel gjennom haiakvariet, eller man kan rafte ned en foss. Her er også et område spesielt for de mindre barna.

Måltider

Sommer 2022 er følgende inkludert:

 • Halvpensjon (frokost og middag med brus og vann).
  Du kan velge mellom et titalls ulike restauranter på hotellet.

Vinteren 2022/23 er følgende inkludert:

 • Halvpensjon (frokost og middag med brus og vann). I periodene 1.10-25.12 samt 7.1-30.4.
  Du kan velge mellom et titalls ulike restauranter på hotellet.

 • Frokostbuffé. I perioden 26.12-6.1.

Verdt å vite

 • I De forente arabiske emirater er det en del hotell som tar et depositum i forbindelse med innsjekk. Depositumet kan betales med kontanter, men hotellene foretrekker bankkort. Ved utsjekk blir depositumet betalt tilbake.
 • Merk at dette hotellet har en aldersgrense på 18 år for innsjekk uten følge av foresatte.
 • Personer under 21 år får ikke servert alkohol i henhold til De Forente Arabiske Emiraters alkohollover.

My Emirates pass – sommeren 2022

Ta vare på boardingkort ditt når du flyr med Emirates i perioden 1. mai til 30. september 2022. Det gir deg rabatter og tilbud du ikke vil gå glipp av! 

Les mer om My Emirates pass (åpner ny side)

Alle hoteller – Dubai Palm Jumeirah

Aloft Palm Jumeirah

Aloft Palm Jumeirah ligger på den østre siden av en av Dubais palmeformede øyer. Atmosfæren er internasjonal med mat, kultur og språk fra hele verden i en moderne og trendy blanding. Her får du en smakebit av det moderne livet i Dubai!

W Dubai the Palm

På W Dubai the Palm krasjer det meste. Her blandes det økologiske med det kunstige og det tradisjonelle med det moderne i et systematisk kaoset. Vær forberedt på heftige inntrykk for alle sanser. Her bor du i spektakulært innredede rom der Donna Summer, fargeglade plysjmøbler og Studio 54 møter dagens gjest med høyteknologiske innovasjoner.