Rove La Mer Beach

Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Rove La Mer Beach ligger like ved den drøyt to kilometer lange sandstranda og cirka ti minutter fra Dubai Mall og City Walk. Hotellet er stilrent og har fargerike innredningsdetaljer og kunst av lokale kunstnere. Rundt hotellet ligger det flere restauranter, kaféer, vannsporter, shopping og ikke minst badeland.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom med fransk balkong for 2 personer. Dobbeltrom med fransk balkong og havutsikt for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 1,4 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Rove La Mer Beach ligger på stranda som inviterer til oppfriskende morgenturer før frokost. Fint bassengområde med utsikt over havet. Solsenger med komfortable madrasser, parasoller og bassenghåndklær inkludert. Bufférestaurant og à la carte-restaurant. Bar og strandbar. Vil du ikke trene i hotellets treningsrom (døgnåpent) er det sykler til leie på hotellet slik at du kan se deg om i omgivelsene.

I nærområdet er det et stort utvalg av vannsporter som for eksempel vannskuter og kajakk, merkebutikker, utendørs treningsområde, volleyballbane, kino og et stort badeland for alle som har beholdt barnet i seg, Laguna Waterpark. Vil du bade på andre strender i nærheten ligger Jumeirah Public Beach, Kite Beach og Run Beach som ligger i området Jumeirah Beach.

Nå kan du benytte muligheten til å huke av verdens høysete bygning fra din "bucket list" ved å ta turen til Dubai City og besøke Burj Khalifa, som du selvsagt også ser fra hotellet. Det er cirka 4 kilometer til Dubai City og Burj Khalifa. Bagasjeoppbevaring og myntvaskeri.

Måltider

  • Ingen måltider inkludert.
  • Frokostbuffé eller halvpensjon mot tillegg.
    Halvpensjon omfatter frokost- og middagsbuffé.

Besøk verdensutstillingen Expo Dubai

Fly med Emirates til De forente arabiske emirater i perioden 1. oktober 2021 til 31. mars 2022 og få gratis dagsbillett til Expo 2020. Årets tema er "Connecting Minds – Creating the Future" og utstillingen har tre områder: muligheter, mobilitet og bærekraft.

Cirka 4 uker innen avreise får du din ruteflybillett og du kan da logge inn og hente din Expo-billett på Emirates hjemmeside

Les mer om Expo Dubai