Rove La Mer Beach

Rove La Mer Beach ligger like ved den drøyt to kilometer lange sandstranda og cirka ti minutter fra Dubai Mall og City Walk. Hotellet er stilrent og har fargerike innredningsdetaljer og kunst av lokale kunstnere. Rundt hotellet ligger det flere restauranter, kaféer, vannsporter, shopping og ikke minst badeland.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom med fransk balkong for 2 personer. Dobbeltrom med fransk balkong og havutsikt for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Ja.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 1,4 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Rove La Mer Beach ligger på stranda som inviterer til oppfriskende morgenturer før frokost. Fint bassengområde med utsikt over havet. Solsenger med komfortable madrasser, parasoller og bassenghåndklær inkludert. Bufférestaurant og à la carte-restaurant. Bar og strandbar. Vil du ikke trene i hotellets treningsrom (døgnåpent) er det sykler til leie på hotellet slik at du kan se deg om i omgivelsene.

I nærområdet er det et stort utvalg av vannsporter som for eksempel vannskuter og kajakk, merkebutikker, utendørs treningsområde, volleyballbane, kino og et stort badeland for alle som har beholdt barnet i seg, Laguna Waterpark. Vil du bade på andre strender i nærheten ligger Jumeirah Public Beach, Kite Beach og Run Beach som ligger i området Jumeirah Beach.

Nå kan du benytte muligheten til å huke av verdens høysete bygning fra din "bucket list" ved å ta turen til Dubai City og besøke Burj Khalifa, som du selvsagt også ser fra hotellet. Det er cirka 4 kilometer til Dubai City og Burj Khalifa. Bagasjeoppbevaring og myntvaskeri.

Måltider

  • Ingen måltider inkludert.
  • Frokostbuffé eller halvpensjon mot tillegg.
    Halvpensjon omfatter frokost- og middagsbuffé.

My Emirates pass – vinteren 2022/23

Ta vare på boardingkort ditt når du flyr med Emirates i perioden 1. november 2022 til 31. mars 2023. Det gir deg rabatter og tilbud du ikke vil gå glipp av!

Les mer om My Emirates pass (åpner ny side)