Hilton Dubai Al Habtoor City

Hilton Dubai Al Habtoor City

  • • Spa på hotellet
  • • Nært Dubai Mall
  • • Gratis wifi i fellesområdene

Elegante Hilton Dubai al Habtoor City ligger perfekt til for deg som ønsker både shopping i Dubai Mall og late dager ved bassenget. Hotellet har et stort bassengområde med fasiliteter for store og små. Til middag kan du velge mellom ulike á la carte-restauranter på hotellet. Prøv også en velfortjent behandling i hotellets spa!

Spesialtilbud til Emiratene

Bestill senest 15.6 og få 500,- i rabatt per person på avreiser mellom 1.10 2021 og 1.5 2022. Gjelder ved bestilling av fly+hotell. Gjelder ikke gruppebestillinger. I prisen som vises er rabatten allerede trukket fra.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 2-3 personer. Suiter for 2-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Hilton leverer alltid!
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 10 km
Til sentrum: 2,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Hilton Dubai al Habtoor City er et elegant hotell i det sentrale Downtown Dubai som passer utmerket når du vil få med deg både byliv og deilige dager ved bassenget. Du kan uten problemer tilbringe hele dagen i bassengområdet, som har hele fire basseng – hvorav ett for barn. Poolbar med enkle retter og snacks samt gratis solsenger og parasoller.

Bor du her bør du ikke gå langt for å få en deilig matrett. Cocktails og snacks venter på Blinq, mens en sesongbasert buffé serveres på The Market, der du også inntar frokosten, og halvpensjonen om du velger å legge til det. Vil du prøve noe nytt kan du velge mellom Ribs and Brews, en amerikansk gastropub eller lekker og sunn mat på The Cafe. Ved bassenget ligger Firefly, en moderne loungebar med herlig mat.

Gi ferien den lille ekstra luksusfølelsen og unn deg en stund i hotellets fine spa – Elixir Spa - med gratis badstue samt behandlinger mot avgift. Stort treningsrom på hotellet, som dessuten er døgnåpent.

Som gjest på dette hotellet er også maks 2 billetter til La Perle, verdt 360 AED per rom inkludert. Du får rabatt på hotellet dersom du ønsker å kjøpe flere billetter. La Perle er et vannteater med et velkjent spektakulært show og du trenger ikke gå langt – teateret ligger på hotellet.

Gratis wifi i fellesområdene. Yoga mot avgift. Tennis samt tennisutstyr mot avgift. Frisør og skjønnhetssalong. Barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale mot avgift. Lekeplass. Døgnåpen resepsjon og romservice (mot avgift). Vaskeriservice mot avgift. Suvenirbutikk. Innendørsparkering. Gratisbuss til stranda og Dubai Mall.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon mot tillegg. Halvpensjon omfatter frokost og middag.

Verdt å vite

  • Dubai er i stor vekst og det er mange pågående byggeprosjekter i emiratet.
  • I De forente arabiske emirater er det en del hotell som tar et depositum i forbindelse med innsjekk. Depositumet kan betales med kontanter, men hotellene foretrekker bankkort. Ved utsjekk blir depositumet betalt tilbake.
  • Merk at dette hotellet har en aldersgrense på 18 år for innsjekk uten følge av foresatte.
  • Personer under 21 år får ikke servert alkohol i henhold til De Forente Arabiske Emiraters alkohollover.