Hilton Dubai Creek

Hilton Dubai Creek er et moderne hotell i Deira der du har av storslagen utsikt nesten overalt. Sett deg under en parasoll ved hotellets takbasseng og se utover Dubai Downtowns skyline. I hotellets tre restauranter serveres både moderne retter fra Middelhavslandene og internasjonale delikatesser. Etter kveldens middag er det bare å begi seg ut i byen for å oppleve Dubai.

Spesialtilbud til Emiratene

Bestill senest 15.6 og få 500,- i rabatt per person på avreiser mellom 1.10 2021 og 1.5 2022. Gjelder ved bestilling av fly+hotell. Gjelder ikke gruppebestillinger. I prisen som vises er rabatten allerede trukket fra.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer. Deluxerom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Beliggenheten og utsikten til kanalen.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 11 km
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Hilton Dubai Creek ligger i den eldre delen av Dubai, Deira og har en fantastisk utsikt over Dubai Downtowns skyline. I hotellets takbasseng kan du nyte av deilige bad i bassenget, med utsikt over Dubai Creek. Her er det også en takbar for den som vil slukke tørsten i varmen. Gratis solsenger, parasoller og bassenghåndklær. Lengter du etter havet og stranden kan du hoppe på gratisbussen til Jumeirah Beach, som kjører frem og tilbake en gang pr. dag. Der venter en egen del av stranden for hotellets gjester.

På Hilton Dubai Creek er det fire restauranter og barer. Glasshouse Brasserie byr på moderne retter fra Middelhavslandene til frokost, lunsj og middag, mens bistrorestauranten Table 9 lokker med et internasjonalt kjøkken. På The Edge Pool & Bar venter lettere snacks og leskende drikke. Issimo Bar serverer klassisk barmat og viser live sportssendinger.

Hotellet har et treningsrom som holder åpent døgnet rundt, som gjestene får benytte kostnadsfritt. Fra hotellet kommer du til kjøpesenteret Deira City Center på fem minutter med bil, der venter mange butikker for shopping. Fra flyplassen i Dubai tar det ca. 20 minutter til hotellet.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon eller helpensjon mot tillegg.

Halvpensjon inkluderer frokostbuffé og lunsj eller middag på Glasshouse Brasserie. Gjestene kan også velge å spise lunsj eller middag på Hilton Dubai Jumeirah og Hilton Dubai The Walk, som buffé, med voucher eller fra fast meny, avhengig av respektive hotells policy.

Når de voksne bestiller måltider hjemmefra spiser barn 2-11 år for kun 1 krone.

Verdt å vite

  • Merk at dette hotellet har en aldersgrense på 18 år for innsjekk uten følge av foresatte.
  • Personer under 21 år får ikke servert alkohol i henhold til De Forente Arabiske Emiraters alkohollover.