Fairmont Dubai

Fairmont Dubai er et luksuriøst hotell som ligger i området nært Word Trade Center i Dubai, bare 10 minutters biltur fra ett av verdens største shoppingsenter. Her er det to basseng på takterrassen og så mange restauranter at du kan spise på forskjellige steder hver dag uten å forlate hotellet på en uke!


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Bassengområde og poolbar
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 4 km
Til sentrum: 3,2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Fairmont Dubai er det to utendørsbasseng, "soloppgangsbassenget" som har en jacuzzi og "solnedgangsbassenget" som har et barneområde. Ved bassengene er det solsenger og parasoller. Håndklær kan lånes. Ved hvert basseng er det også en poolbar.

Det er mange restauranter på hotellet. Yeldizlar Lebanese Restaurant for meze og andre retter fra Midtøsten, The Bistrot90 for luksuriøse italienske retter. Vil du ha underholdning til maten er The Theater stedet for deg. For greske smaker er det OPA som gjelder, og Café Sushi serverer sushi og sashimi. Bagatelle Dubai har hentet inspirasjon fra Sør-Frankrike, og der finner du foruten klassiske franske retter også en omfattende vinliste og restaurantens spesielle cocktails. Buffé med alt fra internasjonale retter til salater og grillede spesialiteter serveres i restaurant Cascade til frokost, lunsj og middag. Det er også et par barer på hotellet, VZ's Pub og The Cigar Room.

Det er et spa med flere behandlingsrom og det tilbys behandlinger som massasje, innpakninger og ansiktsbehandlinger, alle mot avgift. Aldersgrense i spaet er 16 år. Det er også en badstue og dampbadstue, samt et treningsrom med både maskiner og frie vekter. Tenk på å bestille tid for ditt besøk, det gjelder også for trening i treningsrommet.

Gratis wifi på hele hotellet. Nattklubb. Gratis parkering. Vaskeriservice. Hotellets conciergeservice er tilgjengelig døgnet rundt og hjelper deg til å få det meste ut av oppholdet i Dubai.

Fairmont Dubai har en utmerket beliggenhet bare 10 minutter fra ett av verdens største kjøpesenter – Dubai Mall. Hotellet tilbyr en gratis shuttle service til noen av byens kjøpesenter. Fra hotellet er det direkte tilgang til t-banen og via en bro, forbindelse til konferanse- og messeområdet Dubai World Trade Centre. Cirka 5 kilometer fra Burj Khalifa og cirka 9 kilometer til Dubai marina. Til flyplassen er det cirka 12 kilometer.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokostbuffé og middagsbuffé).

Serveringstider:

  • Frokostbuffé kl. 7.30-10.30
  • Middagsbuffé kl. 19.00-22.00. Drikke til maten ikke inkludert.

Verdt å vite

  • Merk at dette hotellet har en aldersgrense på 18 år for innsjekk uten følge av foresatte.
  • Personer under 21 år får ikke servert alkohol i henhold til De Forente Arabiske Emiraters alkohollover.
  • En del hotell i De forente arabiske emirater et depositum ved innsjekking. Dette kan betales kontant, men de fleste hotell foretrekker bruk av kort. Ved avreise betales depositumet tilbake.

My Emirates pass – vinteren 2022/23

Ta vare på boardingkort ditt når du flyr med Emirates i perioden 1. november 2022 til 31. mars 2023. Det gir deg rabatter og tilbud du ikke vil gå glipp av!

Les mer om My Emirates pass (åpner ny side)

Alle hoteller – Bur Dubai & Deira

Savoy Central

Savoy Central ligger sentralt i Dubai by med alle attraksjoner rett rundt hjørnet. Fra bassenget på taket har du utsikt til Dubais berømte sky-line og det pulserende bylivet. Buss til sandstranda i Jumeirah Beach hver dag!

Grand Hyatt (Dubai)

Grand Hyatt – et resort midt i city. Her er det er lekkert bassengområde, en stor hage, et spa og flere prisvinnende restauranter. Med en unik beliggenhet i Bur Dubai, rett ved Dubaivika og nærhet til mange av Dubais alle attraksjoner kan du oppleve byen om formiddagen og nyte sola ved bassenget om ettermiddagen.

Howard Johnson

På hotell Howard Johnson er det et bassengområde, treningsrom og tre restauranter. Hotellet ligger i Bur Dubai, byens kulturelle bydel, og for deg som er interessert av å bli kjent med byens historie er det et utmerket valg. For den shoppingglade er det bare å ta en taxibåt over til Deira der det er gullsouk, kryddersouk og moderne shoppingsenter.

Le Meridien Dubai Hotel & Conference Centre

Le Meridien Dubai Hotel & Conference Centre er et meget fint hotell som ligger like ved flyplassen. Her er det flere bassengområder, mange gode restauranter samt et lekkert spa med et stort utvalg av behandlinger.

Hampton by Hilton Dubai Al Seef

Velkommen til Hampton by Hilton Dubai Al Seef i Dubai – et moderne hotell med en trendy atmosfære. La de fine dobbeltrommene bli din base for avslapping og hvile i ferien. Hotellets perfekte beliggenhet gjør at du har kort vei til det meste av hva denne fascinerende metropolen har å by på.

Canopy by Hilton Dubai Al Seef

På det moderne hotellet Canopy by Hilton Al Seef er du nabo med Dubaiviken og kan låne en sykkel for å utforske de spennende omgivelsene. Ta et bad i evighetsbassenget på taket og avslutt dagen på restaurant Skafos som ligger på vannet ved promenadestrøket Al Seef.

Al Seef Heritage Hotel Dubai, Curio Collection by Hilton

Al Seef Heritage Hotel Dubai, Curio Collection by Hilton et unikt hotell som gir en herlig vintage følelse. Her har du moderne komfort i omgivelser som fører tankene tilbake til fortiden. Hotellet ligger perfekt i Bur Dubai, så det er kort vei til lokale attraksjoner og severdigheter. Varmt velkommen til ett av våre Apollo Mondo One of a Kind-hotell!

Centara Mirage Beach Resort

Centara Mirage Beach Resort er et familiehotell som ligger ved stranda og her er det mange vannaktiviteter å teste ut, inkludert en lazy river, barnas badeland og vannsklier. På hotellet er det flere restauranter og barer, samt både treningsrom og et spa for avkobling.