En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

84% anbefaler hotellet

4393 vurderinger
Utmerket
 
3214
Veldig bra
 
777
Bra
 
200
Mindre bra
 
89
Dårlig
 
113

Fem siste vurderinger

30.10.2021

av WikeM Lier, Norge

Meget sentralt om du skal til World Trade Center

Hotellet ligger svært sentralt om du skal være i nærheten av World Trade Center Dubai. Det er ca ti minutters gange. Hotellet har alt du trenger og hadde fått topp score hadde det ikke vært for at treningssenteret ikke sto i stil til resten. Rommet jag bodde på var meget romslig og hadde en stor king size seng. Badet var også stort med både dusj og badekar. Frokosten, som jeg hadde inkludert i prisen, var bra og de var raskt ute med å rydde unna brukt bestikk. Hotellet har to basseng, et for formiddagen og et for ettermiddagen. Meget hyggelig betjening, men innsjekkingen tok veldig lang tid.

 
28.04.2016

av claasNmader Rendsburg, Tyskland

Supert hotel med riktig beliggenhet.

Kort vei til flyplass, messeområdet og finansdistrikt. Rommene er normal utstyrt og står i stil med prisen. God service og oppfølgning og hotellet har alle fasiliteter. Clara i spa avdelingen gjorde en super massasje. Faith som arbeider med guest service var blid og alltid på pletten. Jeg kommer gjerne tilbake.

 
26.12.2015

av Bjorogn Stavanger, Norge

Sentral beliggenhet i hjertet AV Dubai

Vi tok golden rom og det var litt dyrere,men for en service som vi fikk. Der var mange fordeler med aa bestille dette rommet,blant annet at vi fikk en del mat og drikke inkludert i prisen.var som nesten all inclusive.

 
25.09.2022

av 213ehabk Kairo, Egypt

Wonderful experience

Amazing hotel , worm hospitality and very friendly staff . Convenient location in very important hot spot which near of everywhere, a metro station just 1 minute waking distance which an additional value .many outlets and good spa . The room is very nice with big TV screen with a very good view

 
25.09.2022

av anamL8448GS

Service By Prem

In the Restaurant the Service is very excellence Given by mr Prem das who is Good in Service and he Talking very nice and also hotel is very Good Some more the Ms Hasina also very nice in Lobby Café Good Service Boy her