25hours Hotel One Central

Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

25hours Hotel One Central ligger fint til i området Trade Center, i nærheten av World Trade Center i Dubai. Her møter beduinenes gamle tradisjoner med det moderne livet i Dubai og etter et besøk her har du alltid en historie å fortelle. På hotellet er det flere restauranter og barer, et takbasseng og mulighet å låne både el sykler og bil uten kostnad.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Superiorrom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 6 km
Til sentrum: 3 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

25hours Hotel One Central er et sosialt nav, et sted der internasjonale besøkere og lokale gjester møtes. Hotellet består av 434 rom og suiter, pluss lokaler for kreative aktiviteter, evenement og co-working. Hotellet er moderne, luftig og har en industriell atmosfære med utsikt over Museum of the Future, nært Dubai International Financial Centre. Foruten utleie av MINI-biler og Schindelhauer el sykler har hotellet et spa, et takbasseng og Dubais første takbadstue.

På hotellet er det fem restauranter og barer som tar deg med på en kulinarisk reise rundt i verden fra nordre India til ølhallene i Bayern.

Nomad Day Bar er en kafé som er åpen hele dagen og drives av prisbelønte lokale baristaer fra Nightjar Coffee. Baren, som ligger i hjertet av hotellet, er et samlingssted for å nyte en god kaffe eller noen lett å spise.

Tandoor Tina er en hyggelig datter-restaurant til Londons berømte Tandoor Chop House. Her serveres nord-indisk mat med en leken britisk twist.

Monkey Bar er en av Dubais mest spennende nye cocktailbarer som ligger oppe i sjette etasje. Baren har en imponerende utsikt over Museum of The Future og Zabeel Park, mens terrassen er perfekt for en drink i solnedgangen, med live DJ som sørger for stemningen. Drinkmenyen følges av en latinamerikansk inspirert matmeny og helgebrunsjer som du ikke bør gå glipp av.

Ernst Biergarten som serverer en rekke ulike tyske ølsorter på fat, Dubais beste Weisswein og hjemmelagde pretzels. Her er det sport som gjelder og kamper og matcher fra hele verden vises på flere skjermer. Her tilbys også liveunderholdning og quizkvelder.

I sjette etasje ligger hotellets treningsrom. Innendørsområdet er komplett med alt fra maskiner til frie vekter og mosjonssykler. Det er også områder for utendørs treningsøkter. Etterpå kan du hvile ut i The Extra Hour Spa som ligger ved siden av eller ta et bad i hotellets takbasseng som har utsikt over Museum of the Future. I The Extra Hour kan du unne deg en rekke ulike behandlinger. På hotellet er det også en frisørsalong og Dubais første utendørsbadstue.

Den beste måten å utforsk Dubai på er på hjul. Sykkelentusiaster kan låne Schindelhauer el sykler på hotellet. Ta en rolig sykkeltur rundt den nærliggende Zabeel Park eller tråkke ned til DIFC eller Downtown Dubai. Og vil du reise litt lenger tilbyr hotellet en gratis prøvekjøring i en bil fra MINI. Spør i resepsjonen om å låne en av de fire MINI-bilene de tilbyr.

I lobbyen er det en butikk som selger lokale produkter og suvenirer.

Fra hotellet er det cirka 3 kilometer til Dubai Mall, cirka 4 kilometer til Dubai Frame, cirka 6 kilometer til Dubai Down town, cirka 11 kilometer til Gamle Dubai og cirka 10 kilometer til Dubai Design District. Til nærmeste strand, La Mer Beach, er det cirka 6 kilometer.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon mot tillegg.

Legger du til halvpensjon og reiser over nyttår serveres den som frokostbuffé og lunsj på nyttårsaften.

Verdt å vite

  • Merk at dette hotellet har en aldersgrense på 18 år for innsjekk uten følge av foresatte.
  • Personer under 21 år får ikke servert alkohol i henhold til De Forente Arabiske Emiraters alkohollover.
  • I De forente arabiske emirater er det en del hoteller som tar et depositum i forbindelse med innsjekk. Depositumet kan betales med kontanter, men hotellene foretrekker bankkort. Ved utsjekk blir depositumet betalt tilbake.

Besøk verdensutstillingen Expo Dubai

Fly med Emirates til De forente arabiske emirater i perioden 1. oktober 2021 til 31. mars 2022 og få gratis dagsbillett til Expo 2020. Årets tema er "Connecting Minds – Creating the Future" og utstillingen har tre områder: muligheter, mobilitet og bærekraft.

Cirka 4 uker innen avreise får du din ruteflybillett og du kan da logge inn og hente din Expo-billett på Emirates hjemmeside

Les mer om Expo Dubai

Alle hoteller – Bur Dubai & Deira

Savoy Central

Savoy Central ligger sentralt i Dubai by med alle attraksjoner rett rundt hjørnet. Fra bassenget på taket har du utsikt til Dubais berømte sky-line og det pulserende bylivet. Gratisbuss til sandstranda i Jumeirah Beach hver dag!

Grand Hyatt (Dubai)

Grand Hyatt – et resort midt i city. Her er det er lekkert bassengområde, en stor hage, et spa og flere prisvinnende restauranter. Med en unik beliggenhet i Bur Dubai, rett ved Dubaivika og nærhet til mange av Dubais alle attraksjoner kan du oppleve byen om formiddagen og nyte sola ved bassenget om ettermiddagen.

Howard Johnson

På hotell Howard Johnson er det et bassengområde, treningsrom og tre restauranter. Hotellet ligger i Bur Dubai, byens kulturelle bydel, og for deg som er interessert av å bli kjent med byens historie er det et utmerket valg. For den shoppingglade er det bare å ta en taxibåt over til Deira der det er gullsouk, kryddersouk og moderne shoppingsenter.

Centara Mirage Beach Resort

Med en unik beliggenhet på Deira Islands ligger nybygde hotell Centara Mirage Beach Resort. Et familieresort med fantastisk beliggenhet ved stranda, stort bassengområde og et spennende eventyrbadeland. Hotellets innredning er inspirert av mytiske thailandske og arabiske eventyr og på hotellet er det flere restauranter og barer, samt både treningsrom og spa.