Trening på Mythos Beach

Trening på Radisson Blu Yas Island

Vi i Apollo brenner for sport og trening. Og vi tror at treningsopplevelsen blir enda bedre om du kan legge inn en dukkert i bassenget, sunn mat og spabesøk mellom øktene. Radisson Blu Yas Island er hotellet med litt ekstra av alt – også når det kommer til aktiviteter. Her kan du gå på gruppetreningstimer, trene på egen hånd i hotellets treningsrom eller ta en løpetur på markerte stier. Mondo Family-konseptet på Radisson Blu Yas Island gjelder i vintersesongen.

Gruppetrening på hotellet

Gruppetrening

På Radisson Blu Yas Island  kan du velge mellom fire ulike treningstimer hver dag i høysesong. I lavsesong er det en treningsfri dag i uken. Gruppetreningen ledes av erfarne og utdannede skandinavisktalende instruktører. For at det skal være enklere å trene for deg som reiser med barn er barneklubben tilpasset treningstimene. Velg mellom yoga, core, sirkeltrening, boot camp med mer. Les mer om gruppetrening på hotellet.

Aktiviteter på hotellet

Inkluderte aktiviteter:

  • Treningsrom (ergometersykler, romaskiner, tredemølle, pilatesballer, frivekter, treningsbenker, kettlebells, vektstang, mm.)
  • Gruppetrening i følge program 
  • Gåstaver (kan lånes mot depositum)

 

Løperunder

Løping på Yas Island

Urban Tribes har kartlagt de beste løperundene rundt Radisson Blu Yas Island. Løperundene er ikke markerte men det er enkelt å finne frem. Vil du måle runden din kan du laste ned kartet på treningsappen Strava. Du kan også leie løps- og sykkelvogner mot depositum ved servicedisken. 

Kart: 

Her kan du laste ned løpekart som pdf eller Strava

Pin-ikon  The marina and back 3 km (Strava)

Pin-ikon  Run for the Formula 6 km (Strava)