Gjestevurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

90% anbefaler hotellet

3118 vurderinger
Utmerket
 
1769
Veldig bra
 
947
Bra
 
231
Mindre bra
 
84
Dårlig
 
87

Fem siste vurderinger

15.03.2020

Innlegg av 805sveine Oslo, Norge

Perfekt hotell

Bodde her i en uke og hadde et superiorrom med havutsikt. Rommet var stort og utsikten var perfekt. Hotellet er akkurat passe stort og har en veldig hyggelig atmosfære. Vi hadde all inclusive og maten var svært bra og variert. Bassengområdet var passe stort og bassenget var temperert. Hotellet ligger bare et par kilometer unna de kjente attraksjonene Ferrari World og Yas Mall. Alt i alt får man mye for pengene på dette hotellet og kan varmt anbefale det.

 
21.12.2019

Innlegg av NorwayTurist123

Støy og liten svømmebasseng 1.3 m dypt

Utslitt hotel, spissesal var overfyllt, svømmebasseng kun 1.3m dypt. To netter på rad var mye støy på utsiden til kl 03.00. Arbeiderne på hotellet var fantastiske og gjorde en iherdig insats for at gjestene skal trives. Helt utrolig! Men igjen, en majoritet av turister fra østen med mange barn skapte mye rot på spissesalen om morgenen med mat på gulvet og skriking. Personalet slet med gjesteene som ikke sørget et rent bord og rent gulv... stakkar personalet. Dette stedet kan bli populært om ti år. Det er maaange objekter under bygging nå i nærheten av hotellet. Masse ros til Apollo som var tilgjengelig for sine reisende dagen rundt. Neste gang blir Dubai marina der det skjer 😊

 
04.08.2019

Innlegg av Risvik007

Flott personal på hotellet

Dawn og zaka var 2 flinke og hjelp somme personer på hotellet ,de hjalp til med alt du trengte og ønsket deg 👍👌😁,kan anbefale dette hotellet ,god mat og flott beliggenhet når du skal til de forskjellige parkene .

 
23.04.2018

Innlegg av BenedicteJo Haugesund, Norge

Svært bra familiehotell med all-inclusive

Bodde på hotellet en uke i mars, og hadde bestilt all-inclusive med Apollo. En i familien er allergisk mot gluten, men det var ikke noe problem. Honnør til kjøkkenet, for god forklaring av bufferen, og for at de laget eget glutenfritt tilbehør som pasta og pommesfrites fra ren frityr. Hotellet var rent og pent, og alt var i orden både inne og ute. Kan anbefales.

 
26.01.2018

Innlegg av lepp79 Hammerfest kommune, Norge

Ferie

Veldig god service og trivelige servitører. Vi bodde her en uke som familiereise med små barn. God mat og servering, måltidene var mye å velge av og variert. Nydelig bassengområde og ikke minst varmt vann. Spesielt ønsker å takke Jacky, Rajash, Lajrth, Indra, Chandi og Anthony fra Sham’s Pool Bar. Dere var de beste :)