Radisson Blu Hotel & Resort Abu Dhabi Corniche

Radisson Blu Hotel & Resort Abu Dhabi Corniche er et moderne hotell med alt man kan ønske seg av en deilig ferie med privat strand, flere bassengområder med blant annet et basseng med bølgemaskin samt utmerket service. Når du vil ut og oppleve Abu Dhabi vil du sette pris på hotellets beliggenhet der det ligger nært luksuriøse shoppinggallerier og severdigheter. Smak noen nye matretter på en av hotellets ni restauranter eller få ut litt svette i treningsstudioet.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Clubrom for 1-3 personer. Familierom for 2-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Godt og variert frokosttilbud, variert bassengtilbud,
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 100 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

I det palmekledde bassengområdet på Radisson Blu Hotel & Resort Abu Dhabi Corniche er det basseng med vannsklie og poolbar. Bare et minutts gange fra hotellet ligger den private sandstranda med jetski og windsurfing mot avgift. Solsenger, parasoller og håndklær.

På hotellet er det ikke mindre enn ni restauranter. Frokost, lunsj og middagsbuffé serveres på La Terrazza, med utsikt over Persiabukta. I Bocca kan du botanisere i italienske retter, med utsikt over Cornichen. I Toki venter asiatisk mat, mens søtsakene står i rekke og rad i Bocca Bar. Kveldsunderholdningen får du med livemusikk på Jazz Bar & Dining Dazzling eller livesendinger i sportspuben Hemingway’s.

Vil du komme unna sola har hotellet tre innendørsbasseng, badstue og treningsrom som du kan benytte uten ekstra kostnad. Det finns også et eksklusivt spa med behandlinger mot avgift. Squashbane - utstyr kan leies. Padelbane mot avgift, utstyr kan leies. Klatrepark uten avgift. Barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale. Lekeplass på hotellet.

Ekstraservice for gjester i Clubrom
Bor du i Clubrom er Happy Hour med snacks og drikke (også alkohol) i Vienna Plaza Café (på bakkeplan) kl. 17.30-19.30 inkludert hver dag.

Yas Island
Ta med familien og opplev Yas Island, der kjøpesenteret Yas Mall og de tre fornøyelsesparkene Ferrari World, Warner Bros. World og Yas Waterworld ligger. Les mer om Yas Island her.

Aldersgrenser
Merk at dette hotellet har en aldersgrense på 21 år for innsjekk uten følge av foresatte. Personer under 21 år får ikke servert alkohol i henhold til De Forente Arabiske Emiraters alkohollover.

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé.
 • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
 • Helpensjon (frokost-, lunsj- og middagsbuffé).
 • All Inclusive.

Bestiller du halvpensjon mot tillegg er det frokostbuffé, lunsj og festmiddag på nyttårsaften.

Når de voksne bestiller måltider før avreise er respektive måltid inkludert for barn 2-11 år.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé i restaurant La Terrazza kl. 6.30-10.30 på hverdager, 6.30-11.00 i helgene.
 • Lunsjbuffé i restaurant La Terrazza kl. 12.30-15.30.
 • Lunsj fra fast meny i poolbaren Escape kl. 12.00-16.00.
 • Snacks i poolbaren Escape kl. 16.00-18.00.
 • Middagsbuffé i restaurant La Terrazza kl. 18.30-23.00.
 • Ubegrenset med forfriskninger som kaffe, te, brus, øl og vin i poolbaren Escape kl. 12.00-19.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til frokost avreisedagen.

Verdt å vite

Vannsklia og lekeplassen er stengt på grunn av ombygging. Støy fra arbeidet kan være forstyrrende rundt det aktuelle bassenget.

Sesongvariasjoner

Vintersesongen 2023/24 kan ikke Clubrommene bestilles.

My Emirates pass – vinteren 2022/23

Ta vare på boardingkort ditt når du flyr med Emirates i perioden 1. november 2022 til 31. mars 2023. Det gir deg rabatter og tilbud du ikke vil gå glipp av!

Les mer om My Emirates pass (åpner ny side)

Alle hoteller – Abu Dhabi

Conrad Abu Dhabi Etihad Towers

Opplev spektakulære solnedganger og panoramautsikt over hovedstaden på femsolers Conrad Abu Dhabi Etihad Tower. På dette eksklusive hotellet er atmosfæren rolig og du kan slappe av i hotellets spa, i ett av de herlige bassengene eller på den private stranda.

Al Raha Beach

Al Raha Beach i Abu Dhabi ligger ved stranda. Hotellet har et stort bassengområde som frister til herlige bad og en privat, palmekledd sandstrand.

Radisson Blu Yas Island

Radisson Blu Yas Island er et elegant hotell som ligger på den vakre øya Yas Island. Dette er et område med sandstrender, shopping og kjente attraksjoner som Ferrari World og Yas Waterworld. Her venter en morsom familieferie i De forente emiraters største emirat og hovedstad.

Beach Rotana Abu Dhabi

Beach Rotana Abu Dhabi er et lekkert hotell med topp service. Her kan feinschmeckeren se frem til et bredt utvalg av restauranter og mange herlige kulinariske opplevelser. Spaavdelingen tilbyr en rekke behandlinger og fra hotellet kan du gå rett inn i Abu Dhabi Mall. Nyt herlige dager ved bassengområdet eller opplev alt det Abu Dhabi har å by på!