Al Raha Beach

Al Raha Beach

 • • Legg til måltider og barnas måltider er inkludert

Al Raha Beach i Abu Dhabi ligger ved stranda. Hotellet har et stort bassengområde som frister til herlige bad og en privat, palmekledd sandstrand.


Rom/leiligheter

Superiorrom for 1-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Veldig renslig hotell med hyggelig personalet.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 30 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

På stranda
Med vakker beliggenhet på sandstranda i utkanten av Abu Dhabi ligger Al Raha Beach og tilbyr romslige superiorrom for hele familien. Hotellet har et flott bassengområde der hovedbassenget har barneseksjon og et separat barnebasseng. Begge bassengene er temperaturregulerte. Solsenger og parasoller inkludert. Innendørsbasseng uten avgift. Hotellet har en privat sandstrand med solsenger og parasoller. Basseng- og strandhåndklær inkludert.

Stort utvalg av restauranter og barer
Al Raha Beach har flere restauranter med varierte menyer. Bufférestauranten Sevilla har ulike temaer hver dag. For eksempel, asiatisk, italiensk og arabisk. Flere à la carte-restauranter med ulike spesialiteter. På La Piscine serveres tradisjonelle retter fra Midtøsten. Restaurant Wanasah tilbyr en arabiskinspirert meny og på Azur er menyen italiensk. Hotellet har også en kafé, bar og nattklubb.

Sport, trening og spabehandling
Al Raha Beach har et velstyrt treningsrom med aldersgrense 16 år. Sandvolleyball og bordtennis inkludert. Jet-ski og windsurfing mot avgift. Hotellets luksuriøse spa har aldersgrense 18 år og tilbyr innendørsbasseng og badstue samt massasje og ulike behandlinger mot avgift.

Øvrig på hotellet
Døgnåpen resepsjon. Lekeplass. Butikk. Wifi inkludert. Utendørs parkering.

Hotellet ligger 20 meter fra et stort kjøpesenter. Det tar cirka 10 minutter med bil til Yas Island med attraksjoner som Yas Waterworld og Ferrari World. Hotellet ligger cirka 30 kilometer fra Abu Dhabi sentrum.

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon.
 • Helpensjon.
 • All Inclusive.

Når de voksne legger til måltider ved bestilling hjemmefra er respektive målid inkludert for barn 2-11 år.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé i bufférestauranten Sevilla kl. 6.30-10.30.
 • Lunsj i bufférestauranten Sevilla eller fra en fast meny i poolbaren La Piscine, restaurant Wanasah eller restaurant Black Pearl kl. 12.30-15.30.
 • Middag i bufférestauranten Sevilla eller fra en fast meny i poolbaren La Piscine, restaurant Wanasah, restaurant Black Pearl eller restaurant Azur kl. 19.00-22.30.
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drinker til måltidene i respektive restaurant.
 • Merk at drikke til måltidene ikke er inkludert i restaurant Wanasah.

Endringer kan forekomme. Bordreservasjon kan kreves i noen av restaurantene. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder fra lunsj ankomstdagen til frokost avreisedagen.

Verdt å vite

 • I De forente arabiske emirater er det en del hotell som tar et depositum i forbindelse med innsjekk. Depositumet kan betales med kontanter, men hotellene foretrekker bankkort. Ved utsjekk blir depositumet betalt tilbake.
 • Merk at dette hotellet har en aldersgrense på 18 år for innsjekk uten følge av foresatte.
 • Personer under 21 år får ikke servert alkohol i henhold til De Forente Arabiske Emiraters alkohollover.
 • I Abu Dhabi må man fremvise Green Pass i appen "Al Hosn" for at få adgang til offentlige områder. Dette inkluderer hotell, badeland, museer, restauranter, butikker og shoppingsentre. Den påkrevde PCR testen kan tas på plass uten ekstra kostnad. Les mer om gjeldende regler for Abu Dhabi her. .

My Emirates pass – vinteren 2022/23

Ta vare på boardingkort ditt når du flyr med Emirates i perioden 1. november 2022 til 31. mars 2023. Det gir deg rabatter og tilbud du ikke vil gå glipp av!

Les mer om My Emirates pass (åpner ny side)

Hotell for barnefamilier skal alltid ha

 • Høy kundetilfredshet
 • Mulighet for store rom med plass til minimum tre-fire personer
 • Barnebasseng eller barneseksjon
 • Barneseng skal være tilgjengelig (må legges til i bestillingen for å være garantert)
 • Wifi i fellesområdene

Alle hoteller – Abu Dhabi

Conrad Abu Dhabi Etihad Towers

Opplev spektakulære solnedganger og panoramautsikt over hovedstaden på femsolers Conrad Abu Dhabi Etihad Tower. På dette eksklusive hotellet er atmosfæren rolig og du kan slappe av i hotellets spa, i ett av de herlige bassengene eller på den private stranda.

Radisson Blu Hotel & Resort Abu Dhabi Corniche

Radisson Blu Hotel & Resort Abu Dhabi Corniche er et moderne hotell med alt man kan ønske seg av en deilig ferie; privat strand, stort bassengområde og utmerket service. Når du vil ut og oppleve Abu Dhabi vil du sette pris på hotellets beliggenhet der det ligger nært luksuriøse shoppinggallerier og severdigheter. Smak noen nye matretter på en av hotellets ni restauranter eller få ut litt svette i treningsstudioet.

Radisson Blu Yas Island

Radisson Blu Yas Island er et elegant hotell som ligger på den vakre øya Yas Island. Dette er et område med sandstrender, shopping og kjente attraksjoner som Ferrari World og Yas Waterworld. Her venter en morsom familieferie i De forente emiraters største emirat og hovedstad.

Beach Rotana Abu Dhabi

Beach Rotana Abu Dhabi er et lekkert hotell med topp service. Her kan feinschmeckeren se frem til et bredt utvalg av restauranter og mange herlige kulinariske opplevelser. Spaavdelingen tilbyr en rekke behandlinger og fra hotellet kan du gå rett inn i Abu Dhabi Mall. Nyt herlige dager ved bassengområdet eller opplev alt det Abu Dhabi har å by på!