Al Raha Beach – Vinter

apollo mondo selected

Al Raha Beach

 • • Legg til All Inclusive
 • • Legg til måltider og barna spiser gratis
 • • Club Polly & Mino

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Al Raha Beach i Abu Dhabi ligger ved stranda og er ett av våre Apollo Mondo Selected-hoteller. Hotellet har et stort bassengområde som frister til herlige bad og en privat, palmekledd sandstrand. Med fasiliteter som kaffe- og juicebaren Mondo Café, Club Polly & Mino, svømmeskole, barnebasseng og treningsrom kan du se frem til en komplett ferieopplevelse.

Spesialtilbud til Emiratene

Bestill senest 15.6 og få 500,- i rabatt per person på avreiser mellom 1.10 2021 og 1.5 2022. Gjelder ved bestilling av fly+hotell. Gjelder ikke gruppebestillinger. I prisen som vises er rabatten allerede trukket fra.


Rom/leiligheter

Superiorrom for 1-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Service og mat
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 30 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Midt på stranda
Med vakker beliggenhet på sandstranda i utkanten av Abu Dhabi ligger Al Raha Beach og tilbyr romslige superiorrom for hele familien. Hotellet har et flott bassengområde der hovedbassenget har barneseksjon og et separat barnebasseng. Begge bassengene er temperaturregulerte. Gratis solsenger og parasoller. Gratis innendørsbasseng. Hotellet har en privat sandstrand med solsenger og parasoller. Gratis basseng- og strandhåndklær.

Stort utvalg av restauranter og barer
Al Raha Beach har flere restauranter med varierte menyer. Bufférestauranten Sevilla har ulike temaer hver dag. For eksempel, asiatisk, italiensk og arabisk. Flere à la carte-restauranter med ulike spesialiteter. På La Piscine serveres tradisjonelle retter fra Midtøsten. Restaurant Wanasah tilbyr en arabiskinspirert meny og på Azur er menyen italiensk. Hotellet har også en kafé, bar og nattklubb.

Baristakaffe på Mondo Café
I Apollos kaffe- og juicebar Mondo Café serveres kaffe for den kresne. Her kan du kjøpe ekte arabisk kaffe, cappuccino, espresso, spesialkaffe, flere typer ferskpresset juice, lokale bakverk og iskrem med tilbehør- alt av høyeste kvalitet!

Sport, trening og spabehandling
Al Raha Beach har et gratis, velstyrt treningsrom med aldersgrense 16 år. Gratis morgenyoga fem ganger i uka ledet av profesjonelle, skandinavisktalende instruktører. Fra tid til annen tilbys det også andre gruppetreninger på hotellet. Tider og aktuelt ukeprogram får du på hotellet.

Gratis sandvolleyball og bordtennis. Jet-ski og windsurfing mot avgift. Hotellets luksuriøse spa har aldersgrense 18 år og tilbyr innendørsbasseng og badstue samt massasje og ulike behandlinger mot avgift.

Club Polly & Mino og svømmeskole
I vår egen barneklubb, Club Polly & Mino, tilbys barna et bredt aktivitetsprogram. Her er det morsomme aktiviteter som står i sentrum, med mulighet til å lære seg masse nytt som å hilse på arabisk eller lage en lokal rett. I tillegg tilbys svømmeskolen Swim School by Apollo, med skandinavisktalende personale og svømmelærere. Det er også lekeplass på hotellet.

Øvrig på hotellet
Døgnåpen resepsjon. Butikk. Gratis WiFi. Utendørs parkering.

Hotellet ligger 20 meter fra et stort kjøpesenter. Det tar cirka 10 minutter med bil til Yas Island med attraksjoner som Yas Waterworld og Ferrari World. Hotellet ligger cirka 30 kilometer fra Abu Dhabi sentrum.

Her kan du se alle våre Apollo Mondo Selected-hoteller.

Måltider

 • Frokostbuffé inkludert.
 • Halvpensjon, helpensjon, Soft All Inclusive eller All Inclusive Ultra mot tillegg.
 • Ved tillegg av måltider er jule- og nyttårsmiddag inkludert.

Når de voksne legger til måltider ved bestilling hjemmefra spiser barn 2-11 år gratis.

All Inclusive

Soft All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé i bufférestauranten Sevilla kl. 6.30-10.30.
 • Lunsj i bufférestauranten Sevilla eller i en av à la carte-restaurantene kl. 12.30-16.00.
 • Middag i bufférestauranten Sevilla kl. 18.30-22.30.
 • Måltidskupong, med en verdi tilsvarende 80 AED/dag (40 AED/dag for barn), som kan benyttes i à la carte-restaurantene. Bordreservasjon kreves i à la carte-restaurantene til middag.
 • Ubegrenset med forfriskninger, te og kaffe kl. 11.00-23.00. NB! Alkoholholdig drikke er ikke inkludert i Soft All Inclusive.

All Inclusive Ultra mot tillegg omfatter i tillegg (til det som er inkludert i Soft All Inclusive):

 • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinker kl. 11.00-23.00.

Endringer kan forekomme. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Verdt å vite

 • Mondo Selected-konseptet med barneklubb, svømmeskole og trening på Al Raha Beach gjelder fra midten av oktober til midten av april.
 • I De forente arabiske emirater er det en del hotell som tar et depositum i forbindelse med innsjekk. Depositumet kan betales med kontanter, men hotellene foretrekker bankkort. Ved utsjekk blir depositumet betalt tilbake.
 • Merk at dette hotellet har en aldersgrense på 18 år for innsjekk uten følge av foresatte.
 • Personer under 21 år får ikke servert alkohol i henhold til De Forente Arabiske Emiraters alkohollover.
Apollo Mondo Selected
 • Mange fornøyde gjester
 • Mondo Café
 • Club Polly & Mino
 • Gratis treningsrom og WiFi

Direkte transport til og fra hotellet

Som gjest på Al Raha Beach kan du bestille direkte transport fra og til flyplassen – hotellet er alltid første stopp for bussen på vei fra flyplassen ved ankomst og siste stopp på vei til flyplassen ved avreise. Du bestiller transport samtidig med reisen, eller legger den til under Min bestilling, dersom du allerede har bestilt.

Bestill barnepakken vår

Reiser du med små barn? Da kan du forhåndsbestille barnepakken vår med sprinkel-/reiseseng og trillevogn. Du bestiller pakken når du bestiller reisen, eller du kan logge deg inn på Min reise og legge den til etterpå. Hvis du bare ønsker å bestille deler av barnepakken, er det også mulig.

Løpetrening på Al Raha Beach

Vil du løpe når du bor på Al Raha Beach kan du laste ned løpekartene allerede. Løpekartene er tatt frem av Urban Tribes.

Pin-ikon  The Resorter 1,7 kilometer

Pin-ikon  To the Moon 4,6 kilometer

Pin-ikon  Al Muneera Beach Ramble 9,3 kilometer