En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Verdi
  • 3,5/5 Renslighet

31% anbefaler hotellet

644 vurderinger
Utmerket
 
104
Veldig bra
 
194
Bra
 
211
Mindre bra
 
96
Dårlig
 
39

Fem siste vurderinger

20.10.2021

av Gjest510

Burde vært stengt

Hotellrom som lukter mugg og innestengt. Det minner lite om kvaliteten Radisson står for. Nesten ingen lyspærer på rommet fungerte. Rommet opplevdes skittent. Dusj med dusjforheng. Vindu som kan åpnes helt. Ville ikke hatt små barn med på et rom i 5.etasje. Kostar overnatting med elendig kvalitet på hotellet.

 
07.08.2020

av omyrol409709

Sentralt beliggende med hyggelig betjening og meget god frokost

God komfort på soverom og bar-området, hyggelig og serviceinnstilt betjening. Anbefales når man vil ha et kort opphold i Aalborg. Frokosten var meget god. Kommer du sent med bil, er det vanskelig å få parkert på hotellets plasser, men det er p-hus over gaten (dog dyrt).

 
22.07.2020

av 827kjetilt Bergen, Norge

Fantastisk!

Vi booket 4 døgn på business class på dette hotellet. Det første som møter oss er en flott nyoppusset lobby med meget god design, vår sønn er Radisson fan og ved innsjekk fikk han ern overraskelse og Radisson cap som gave, dette mente han var helt Vip og er meget glad for gaven. Vi ønsker å fremheve personalet på hotellet som er av ypperste klasse når det gjelder service og vennlighet, alltid et smil og de er meget hyggelig og serviceinnstilt. En stor takk til personalet og vaktmester som var så vennlige å tilrettelegge for lading av El-bil. Restauranten og frokosten er meget stilfull og maten meget velsmakende, servitørene er meget raske og svært vennlige, er det noe du ønsker ordner de det med et smil. Er det noe du lurer på hva du kan gjøre når du er i Ålborg tar du bare kontakt med resepsjonen og de er behjelpelig alltid med gode tips til deg, og som alltid ønsker de deg en nydelig dag. Vi har reist masse rundt i verden men vennligheten og service på dette hotellet er i en særklasse. Hotellet ligger 100 m fra nærmeste gågate med masse spennende gater, butikker og restauranter. Av restauranter er Brødrene Price & Fusion restaurant verdt et besøk, eller hva med et besøk i den lille pølsekiosken til den meget hyggelige damen som vi alltid må innom for å smake på den røde pølse med tilbehør. Sengen på rommet vårt er faktisk en av de aller beste sengene var har lagt i og rommet var rent. Vi har allerede bestemt oss for at dette hotellet skal vi bo på flere ganger. En stor takk til personalet ved hotellet for deres fantastiske service og vi håper direktøren leser denne anmeldelsen så han/hun kan dele anmeldelsen med sine ansatte, for en direktør med et slikt personalet bør være meget stolt! :) Hilsen, Kjetil, Maria, Marvin.

 
15.07.2020

av P8787MSfrankb Bergen, Norge

Trivelig hotel

Fantastisk hyggelig betjening. God service , god mat, flott beliggenhet. Litt støy i gaten i helgene. Veldig flott plassert med tanke på turer og handling i byen. Vakker by og mye å se på. Byen har gjennomgått en positiv endring utseendemessing i de senere år.

 
13.07.2020

av BiancaP1563 Fetsund, Norge

Overpriset

Flott lobby som det er lagt mye penger i oppussing. Oser av eksklusivitet! Når du tar heisdn opp i 5.etasje stopper all følelse av eksklusivitet.... Minst 20 år siden gang og rom er pusset opp. Slitne og litt triste rom med malte murvegger... Vi bestilte 2 dobbeltrom, måtte bestille business da alt annet var fullbooket. Det de rommet lukter vondt, kjøleskapet lukter vondt. Innredningen bærer preg av mange års slitasje. Billigere rom på andre siden av gangen er nyoppusset og fine. Pluss for god frokost, hyggelig personale og god service. Frem til alle rom er pusset opp syns jeg totalt sett at hoteller er overpriset. Minus for å måtte betale 150 norske kroner pr natt (!!) for parkering under hotellet. Hotellet har god beliggenhet