Gjestevurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

31% anbefaler hotellet

616 vurderinger
Utmerket
 
100
Veldig bra
 
188
Bra
 
202
Mindre bra
 
91
Dårlig
 
35

Fem siste vurderinger

07.08.2020

Innlegg av omyrol409709

Sentralt beliggende med hyggelig betjening og meget god frokost

God komfort på soverom og bar-området, hyggelig og serviceinnstilt betjening. Anbefales når man vil ha et kort opphold i Aalborg. Frokosten var meget god. Kommer du sent med bil, er det vanskelig å få parkert på hotellets plasser, men det er p-hus over gaten (dog dyrt).

 
22.07.2020

Innlegg av 827kjetilt Bergen, Norge

Fantastisk!

Vi booket 4 døgn på business class på dette hotellet. Det første som møter oss er en flott nyoppusset lobby med meget god design, vår sønn er Radisson fan og ved innsjekk fikk han ern overraskelse og Radisson cap som gave, dette mente han var helt Vip og er meget glad for gaven. Vi ønsker å fremheve personalet på hotellet som er av ypperste klasse når det gjelder service og vennlighet, alltid et smil og de er meget hyggelig og serviceinnstilt. En stor takk til personalet og vaktmester som var så vennlige å tilrettelegge for lading av El-bil. Restauranten og frokosten er meget stilfull og maten meget velsmakende, servitørene er meget raske og svært vennlige, er det noe du ønsker ordner de det med et smil. Er det noe du lurer på hva du kan gjøre når du er i Ålborg tar du bare kontakt med resepsjonen og de er behjelpelig alltid med gode tips til deg, og som alltid ønsker de deg en nydelig dag. Vi har reist masse rundt i verden men vennligheten og service på dette hotellet er i en særklasse. Hotellet ligger 100 m fra nærmeste gågate med masse spennende gater, butikker og restauranter. Av restauranter er Brødrene Price & Fusion restaurant verdt et besøk, eller hva med et besøk i den lille pølsekiosken til den meget hyggelige damen som vi alltid må innom for å smake på den røde pølse med tilbehør. Sengen på rommet vårt er faktisk en av de aller beste sengene var har lagt i og rommet var rent. Vi har allerede bestemt oss for at dette hotellet skal vi bo på flere ganger. En stor takk til personalet ved hotellet for deres fantastiske service og vi håper direktøren leser denne anmeldelsen så han/hun kan dele anmeldelsen med sine ansatte, for en direktør med et slikt personalet bør være meget stolt! :) Hilsen, Kjetil, Maria, Marvin.

 
15.07.2020

Innlegg av P8787MSfrankb Bergen, Norge

Trivelig hotel

Fantastisk hyggelig betjening. God service , god mat, flott beliggenhet. Litt støy i gaten i helgene. Veldig flott plassert med tanke på turer og handling i byen. Vakker by og mye å se på. Byen har gjennomgått en positiv endring utseendemessing i de senere år.

 
13.07.2020

Innlegg av BiancaP1563 Fetsund, Norge

Overpriset

Flott lobby som det er lagt mye penger i oppussing. Oser av eksklusivitet! Når du tar heisdn opp i 5.etasje stopper all følelse av eksklusivitet.... Minst 20 år siden gang og rom er pusset opp. Slitne og litt triste rom med malte murvegger... Vi bestilte 2 dobbeltrom, måtte bestille business da alt annet var fullbooket. Det de rommet lukter vondt, kjøleskapet lukter vondt. Innredningen bærer preg av mange års slitasje. Billigere rom på andre siden av gangen er nyoppusset og fine. Pluss for god frokost, hyggelig personale og god service. Frem til alle rom er pusset opp syns jeg totalt sett at hoteller er overpriset. Minus for å måtte betale 150 norske kroner pr natt (!!) for parkering under hotellet. Hotellet har god beliggenhet

 
25.02.2020

Innlegg av tonnys36 Holbaek, Danmark

Veldig bra hotel med et stort problem for oss som er glad i melk.

Hyggelig mottagelse, flott rom, like ved Jomfru Anesgade. Morgenmaten var variert og god. Jeg vet ikke hvorfor jeg ble syk, men melken står lunket uten kjøling i 4 timer. Går den inn i kjøleskapet igjen etter måltidet??? Dette bør gjøres noe med omgående. Ps. Bare melkedrikkeren ble syk.