Gjestevurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

39% anbefaler hotellet

405 vurderinger
Utmerket
 
113
Veldig bra
 
153
Bra
 
86
Mindre bra
 
41
Dårlig
 
12

Fem siste vurderinger

25.07.2020

Innlegg av Guroreiten Austbygdi, Norge

Utrolig bråkete, men fikk endret rom

Første natten på hotellet var det mye støy fra naborommet, og det var så lytt at det kunne høres ut som om de var på samme rom. Spurte om de kunne dempe seg, men det bedret seg ikke merkverdig og de ringte til og med til telefonen på rommet vårt. Reiste ned i resepsjonen rundt 02:00, hvor resepsjonisten pratet med gjestene. Vi ønsket selvsagt å bytte rom, men det var litt styrete før vi fikk byttet 14:00 neste dag. Kunne ønske vi fikk en oppgradering eller en annen type kompensasjon da vi mistet mye søvn første natten. Ellers er rommene rene og fine, resepsjonistene hyggelige og frokosten grei.

 
22.07.2020

Innlegg av Norge12345

Ferie sommer 2020

Vi kom 2 par, skulle være her 4 dager. Resepsjon var grei etter de fant rom 2 som vi skulle ha, etter en time. Var bestilt på samme bestilling. Kom på rommet, ingen aircondition og ingen minibar selv om de hadde reservert penger på kort i tilfelle vi tok noe fra minibaren. Frokost, ikke noe bacon, stekte poteter eller speilegg. Det eneste varme var bønner, men det var nærmere kaldt enn lunket. Lå poser vi skulle bruke på hendene for korona, ikke hansker. Dårligste frokost jeg har møtt på et hotell. Eggerøre lå kald i et glass. Laget på pulver. Veldig gode brød og rundstykker. Det værste var siste kvelden hvor vi skulle spise middag på hotellet. 3 stk bestilte rib eye steak med pomfrites. Kostet 289,- danske kroner. Medium stekt. Var helt blodig men smakte brent, ingen saus, noen kullbiter med bacon og knust tør alt for mye stekt pomfrites. Hadde brent smak i munnen resten av kvelden. Like dårlig som frokost. Takk for oss

 
16.07.2020

Innlegg av Mortake Alanya, Tyrkia

Fin beliggenhet

Hotellet har fin beliggenhet ved park og kort spasertur til sentrum. Noe slitt i kantene og du må påregne å måtte parkere et stykke unna da det er lite parkeringsplasser. God frokostbuffet, lyse rom, flott utsikt fra 8. Etasje og opp.

 
24.02.2020

Innlegg av Mr_Viking1 Kristiansand, Norge

Bra dette!

Hadde sist helg en firmatur og overnattet der i 4 døgn. Rommene var veldig romslige, med hele to bad til rådighet. Ligger sentralt og fint til, med hyggelig betjening. Frokosten var topp, og en fin grei bar i første etasje. Det som kanskje dro det litt ned var de dårlige vinduene ut mot hovedveien. Disse byrde ha vært skiftet for en stund siden, da trafikk støyen trakk godt inn hele døgnet. Men, absolutt ett sted å besøke om en ønsker ett opphold i Ålborg.

 
15.02.2020

Innlegg av TheaKBye Drammen, Norge

Innholdsrikt

Et stort hotell med sentral beliggenhet, korridorer og hotellrom ville nok satt pris på en «make-over» men store deler av hotellet fremstår nytt og nylig oppusset; og det er veldig fint. Luftig, mye lys og flotte farger! Frokosten var litt skuffende, vi spiste tidlig og så ingen ansatte i frokostsalen. Bar V hadde meget gode drinker og hyggelige ansatte! Restauranten på hotellet hadde virkelig god mat; nydelige smaker! Vi fikk flott service fra alle ansatte! Det lønner seg å oppgradere hotellrommet; koster ikke mye og gir hotellopplevelsen et løft.