Nordjylland og Vesterhavet

Reis til Danmark med Apollo i sommer og oppdag badeparadisene Nordjylland og Vesterhavet! I dette området ligger feriesteder som Skagen, Aalborg, Hvide Sande og Fanø – som alle tilbyr lange sandstrender og vakre badeplasser. Rusle langs sjarmerende gater i Aalborgs gamleby, test ut surfing i Hvide Sande eller ta et glass med noe godt i Skagen – i Nordjylland og Vesterhavet kan du forvente deg en skikkelig sommerferie.Fakta om Nordjylland og Vesterhavet

Transport t/r hotell

Aalborg lufthavn er ligger bare 6 kilometer fra Aalborg sentrum. Det er mulig å ta taxi, buss eller leie bil for å komme fra lufthavnen inn til byen.

Mer fakta

Alle reisemål Danmark

Køge Bugt og Sydsjælland

Køge bukt på øst-Sjælland og syd-Sjælland er gode feriealternativer om du er ute etter herlige strender, fersk fisk og mye å finne på. Her venter det noe for både store og små, noe som gjør områdene perfekte for sommerferie.

Aarhus og Sønderjylland

Et opphold i enten Århus eller ned mot Sør-Jylland inneholder alt du trenger for en bra ferie. I området er det en hel masse å oppleve hva gjelder severdigheter, kultur og matopplevelser. Aarhus er Danmarks nest største by og har deretter svært mye å by på. Sør-Jylland, eller Sønderjylland som danskene sier kan utforskes på flere måter og for enhver smak. En fin måte er å bruke sykkel eller bli med på en organisert tur.

København

København er en by det er lett å trykke til sitt hjerte, lett å reise til, og lett å ta seg rundt i. Byen er sjarmerende, og full av fristelser i mange varianter, inkludert flere restauranter i verdensklasse. Lekker design og trendy butikker er noen av grunnene til at vi gjerne shopper her, og med god mat og drikke samt hyggelige mennesker reiser vi gjerne til København uansett årstid.