Gjestevurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

43% anbefaler hotellet

250 vurderinger
Utmerket
 
42
Veldig bra
 
99
Bra
 
66
Mindre bra
 
28
Dårlig
 
15

Fem siste vurderinger

05.08.2020

Innlegg av Balbergramp Lillehammer, Norge

Hyggelig hotell med bra beliggenhet

Hotellet ligger i gåavstand fra sentrum av Køge, fin beliggenhet nær flott strand. Hyggelig uteområde. Veldig hyggelig personal i resepsjonen. Middag på hotellet er Ok men en svakhet at en begrenset buffetmeny er lik hver dag. Anbefaler å spise i havnen/byen. Gode rutiner på plass mtp covid-19, føltes trygt å bo der.

 
29.08.2019

Innlegg av reidunb2013 Haugesund, Norge

Dyrt og dårlig

Valgte hotellet for gjennomreise på ferie. Gode senger, men laaaaangt å gå til rommet. Manglende aircondition ga svært dårlig søvn. Det var skjeldent det var varmt i Danmark var forklaringen... 😳 Frokoste litt skuffende, kom kl 9 til frokost, og da var det veldig uappetittelig...burde ryddet i maten... Elles har Danmarksturen vert perfekt!đŸ‡©đŸ‡°

 
27.07.2019

Innlegg av Per-Martin H Sørum, Norge

Flott hotell med kort avstand til stranden

Jeg har nå overnattet på dette hotellet 3 ganger. De to første gangene var i forbindelse med en tur nedover til Europa og jeg trengte et sted å overnatte i nærheten av Tesla supercharger. Jeg var meget fornøyd både på turen nedover og tilbake til Norge. Når vi nå skulle til København denne sommeren valgte vi dette hotellet pga beliggenheten. Men jeg ble positivt overrasket over at jeg kunne lade min Tesla på hotellet, noe som gjorde oppholdet mye lettere. Betjeningen var serviceinnstilte. Vil bemerke at det ikke var aircondition på rommet, slik at det ble meget varmt der når det var mye sol. Ellers var det rent og pent der.

 
02.07.2019

Innlegg av kents405 Trondheim, Norge

Hyggelig hotel

Font Hotel med fin beliggenhet. Blid betjening. Mangler en god drinkmeny. Spesielt når bartenderen er helt uerfaren. Man serverer ikke konjakk i Wiskyglass. Og spør om du vil ha is i konjakken. Gi gutten bedre opplæring. Han er meget hyggelig og blid.

 
29.06.2018

Innlegg av Mortenha Oslo, Norge

Lite spennende; overpriset

Dette var et merkelig hotell. Det ligger i utkanten av Køge og er stort. Jeg parkerte sykkelen utenfor inngangen og ruslet inn for å sjekke inn. Det er et hotell med et slikt trendy forsøk på å dele respesjonen i to skranker, istedenfor en lang. I den ene stod en dame og snakket i telefonen, i den andre en som ba meg vente til telefonsnakkingen var over. Etter en del venting, fikk jeg da sjekket inn. De har en garasje for sykler, lit plunder og heft å få tak i nøkkel, men greit. Under innsjekk fikk jeg beskjed om at jeg måtte bestille bord om jeg ønsker å spise i restauranten. Jeg ba om å få reservert et bord, og fikk bekreftet at det var greit. Når jeg noe senere ankommer restauranten venter jeg ganske lenge før den kelneren som også er ansvarlig for å ta imot gjester har tid til å hjelpe meg. Hun finner meg ikke på listen over de som har bestilt bord, og etter en henimot inkvisitorisk runde med tydelig oppgitthet over at de i resepsjonen faktisk tar imot bordbestillinger - de skal nemlig komme direkte til henne - ikke via resepsjonen - opplyser hun at det lar seg ordne. Måltidet var ikke noe å huske, og neppe bryet verd å gjenta. Rommet var ganske stort. Det rare var at det var ingen skap aller hyller (med unntak av en svært liten hylle med en kurv). Badet hadde glassdør, og vann rant fra dusjen ut i resten av badet - og det var ikke sluken det laveste punktet. Generelt - de vil så gjerne, men får det ikke helt til.