Comwell - Køge Strand

apollo mondo selected

Nyt et fantastisk opphold på Comwell Køge Strand - et av våre Apollo Mondo Selected hoteller. Hotellet er valgt for sin høye komfort og standard, og ligger i naturskjønne omgivelser nær stranden. På hotellet er det en à la carte-restaurant med en avslappet atmosfære som serverer trendy mat fra Norden. Hotellet har et treningsrom, og i nærområdet er det løperuter og flere golfbaner.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Superiorrom for 2-3 personer. Familierom for 4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 1,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Comwell Køge Strand ligger i naturskjønne omgivelser med direkte tilgang til stranden. Hotellet tilbyr en fantastisk terrasse med utsikt over åkrene og havet. Når været tillater det, tilbyr kokken mat fra grillen.

Mat og drikke
Hotellet har en vakker à la carte-restaurant med utsikt over den frodige naturen, havet og bukten – noe som skaper en svært spesiell atmosfære. Maten er inspirert av trendy nordisk mat med sesongens ferske ingredienser. Videre sørger hotellets sommelier for at du kan nyte et perfekt glass vin til den smaksrike maten. Hotellets samlingspunkt er baren. Her hersker det en varm og koselig uformell atmosfære med utsikt over den vakre naturen. Både baren og restauranten tilbyr uteservering på terrassen, når været tillater det.

Barista-kaffe på Mondo Café
På alle Apollo Mondo Selected hoteller finner du alltid en skikkelig kaffebar, Mondo Café – et sted for avslapping og selvsagt virkelig god kaffe. Ta en pause fra sightseeingen med en kald drink eller slapp av etter en treningsøkt med deilig forfriskning.

Helse og trening
Om du liker å være aktiv, vil Apollos instruktører lede Apollo-treninger 4 ganger i uken i hotellets hage. Hotellet har også et treningsstudio med moderne utstyr. Det er digitale løpeveier på 3, 5 eller 10 km i området med RunGo, og det er flere golfbaner i nærheten av hotellet.

Annen informasjon om hotellet
Du kommer deg enkelt til Comwell Køge Strand med S-tog til Køge stasjon. Hotellet ligger bare 1,3 km fra stasjonen, og reisen tar kun ca. 45 minutter fra København. Det er også gratis parkering på stedet for den som kommer med bil.

Inkludert i Apollo Mondo Selected på Comwell Köge Strand:

 • Treningsrom
 • WiFi
 • Parkering

Måltider

 • Frokost inkludert.
 • Halvpensjon mot tillegg.
  Halvpensjon omfatter frokost og middag. Drikke er ikke inkludert.

Verdt å vite

 • Alle Comwell-hotellene har fått Det Økologiske Spisemærke i bronse, hvilket betyr at 30-60% av alle innkjøpte mat- og drikkevarer er økologiske.
 • Alle Comwell-hotellene er Green Key sertifiserte, hvilket betyr, at det gjøres en ekstra innsats for å ta vare på miljøet.
Apollo Mondo Selected
 • Mange fornøyde gjester
 • Mondo Café
 • Club Polly & Mino
 • Gratis treningsrom og WiFi