En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

73% anbefaler hotellet

317 vurderinger
Utmerket
 
125
Veldig bra
 
130
Bra
 
37
Mindre bra
 
18
Dårlig
 
7

Fem siste vurderinger

04.08.2020

av 791ellent

Sommerferie

Vi hadde 1 uke på Rungsted gaard i juli Et utrolig sjarmerende hotell med god atmosfære. Tross corona virus restriksjoner føltes sikkerheten i høysetet , både i restaurant og alle felles oppholdsrom. Frokost og middag var veldig bra. Personale runderte mellom restaurant og resepsjon , de trives veldig godt og det merker man. Hotellet dyrker sine egne grønnsaker og urter i hagen Vi anbefaler veldig dette hotellet 🌟

 
04.08.2020

av kais478 Gran Canaria, Spania

Anbefales !

En uke på Rungstedgaard i slutten av juli 2020, og som min kone sa; Vidunderlig. Stedet; rolig atmosfære, flotte rom, utallige steder å slappe av, turmuligheter, renhold og corona sikkerhet av en annen verden. Personalet; kjempehyggelige, bisto på alle plan. Maten; frokosten, selv med corona restriksjoner i høysetet var den imponerende. Hver dag. I hele uka vi var der. Middagen også. Og i tillegg kunne man kjøpe matpakker når vi var på tur. Nydelig det og. Faktisk så bra at da vi dro hjem fra Danmark (etter et opphold i Køge) dro vi innom og kjøpte matpakke til hjemturen. Takk for oss. Vi kommer garantert tilbake. Ellen og Kai

 
14.07.2019

av Reidar0504 Sandefjord, Norge

Et sommerlig kurshotell.

Dette hotellet bærer preg av at det er kurs og konferanser som er vanlig selv i en ferie tid. Men det er kort vei til stranden og båthavn med flere restauranter hvor du kan få diverse mat. Savnet et hyggelig sted og være på kvelden.

 
28.04.2019

av fruhinsch Oslo, Norge

ferie

supert hotell jeg digger beliggenhet, atmosfære og ikke minst den beste sunneste frokosten. Og så gratis sykler da. Her må alle bo om du er i nærheten. nært rungsted havn med mange hyggelige restauranter, og is.

 
11.07.2017

av Morten E Rygge

God beliggenhet

Fint beliggende hotell med kort vei til flere severdigheter som Karen Blixen museet, Louisiana museum for moderne kunst. Gangavstand til Rungsted havn, med flere serveringssteder og noen butikker. Også kort vei til København, hvis man ønsker en tur til byen.