Rungstedgaard Hotel

Rungstedgaard er et sjarmerende hotell, der personalet gjerne gjør det lille ekstra for sine gjester. Hotellet ligger i en frodig hage med utsikt over sundet. Her kan du nyte stillheten samtidig som du kun er cirka 30 minutter med bil fra storbypulsen i København.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer. Superiorrom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Rungstedgaard ligger i vakre, naturskjønne omgivelse og det er turstier, sykkelstier og golfbaner i nærheten. Hotellet ligger cirka 1 kilometer fra togstasjonen Rungsted Kyst Station og nabo med det populære Karen Blixen-museet. Alle rom på Rungstedgaard er innredet i en klassisk dansk design.

Hotellets restaurant The lounge er en á la carte-restaurant inspirert av det nordiske kjøkkenet. Her kan menyen variere fra dag til dag avhengig av tilgangen på lokale råvarer og hva som passer best sammen smaksmessig.

Ta også turen innom Karen Blixen museum & café når du er på Rungstedgaard.

Måltider

Frokostbuffé inkludert.