En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

62% anbefaler hotellet

3271 vurderinger
Utmerket
 
656
Veldig bra
 
1341
Bra
 
758
Mindre bra
 
324
Dårlig
 
192

Fem siste vurderinger

05.08.2022

av Twinnii

Dårlig renhold

Allerede i gangen til rommet var det møkkete og flekkete gulv. Svært flekkete teppe på rommet, badet var ikke vasket ordentlig over på verken benk eller i dusjen. Klimaanlegget fungerte ikke , så svært varmt både dagtid og kveldstid.

 
27.07.2022

av Hjk1983

Radisson blue Copenhagen

Radisson blu har alltid for meg vært et sted jeg har følt jeg kan være sikker på en god hotell opplevelse, men etter Radisson Blue Copenhagen har eg mistet troen på dette. Hotellet bærer stort preg av ikke noe vedlikehold i hvertfal på rommet som vi hadde bestilt. Dette var en junior svite. Vinduene var råtne, veldig dårlig lufting på rommet, eld gamle dører, døren inn til rommet hadde så dårlig pakninger at det kom blåselyder under dørbladet. Vi fikk rom i 23 etasje. Eg blei ekstremt redd for brann, grunnet det dårlige vedlikeholdet ble jeg ekstrem bekyrmet for hvordan vedlikehold angående brann var gjort. Vi hadde booket for 3 netter men grunnet dårlig stand og frykt for brann bestemte vi oss for å dra etter 1. Fikk ikke refundert de siste 2 nettene. De ansatte på hotellet var hyggelige og veldig service instilte.

 
25.07.2022

av vickey2778

Dette hotellet begynner å bære preg av å være gammelt.

God seng og deilig sengetøy, imøtekommende personale, men lite profesjonell innsjekking. Flott uttsikt. Vindu lot seg åpne. Skittent bad og møkkete teppe på rommet. Air condition virket ikke på rommet..

 
24.07.2022

av Øyvind S

If it works - don't fix it...

Hvis det er viktig for deg å ha inhouse skredder så er dette hotellet for deg. Dette er trolig ett av få hoteller nord for Thailand som har det. Hvis du derimot ikke prioriterer skreddertjenester, men er ute etter et hotell der andre ting fungerer så finnes det nok mange bedre alternativer. Vi sjekket inn fredag kveld og oppdaget raskt at det manglet varmt vann i springen på badet. Personalet er hyggelige, men ikke spesielt nevenyttige, så dette fikk man ikke gjort noe med. De kompenserte imidlertid med gratis frokost, noe som var helt ok, og vi var relativt fornøyde i noen minutter. Neste på programmet var et toalett som ikke spylte ned ordentlig. Igjen ikke så mye en får gjort på en fredag kveld, men med litt innsats så fikk vi dritten ned... Tiden var inne for å se litt på tv og få seg en kald øl fra minibaren - den bør de jammen spandere når vi sjekker ut. Men nei, fjernkontrollen virker ikke og kjøleskapet er selvsagt ikke kaldt... Vi skulle ikke la slike ting ødelegge turen, så vi valgte å se fremover og planlegge morgendagen. Hotellet bekrefter at de har ledige sykler til utleie, så vi planlegger dagen ut fra det. Neste morgen henter vi ut sykler bare for å finne ut at et dekk er punktert - ingen reservedeler eller alternativer. 9-åringen var ikke spesielt fornøyd med hotellet etter å ha passert 30'000 skritt den dagen... Til det positive - hvis du er glad i lange dusjer så er det helt uproblematisk. Selv om avløpet er halvveis tett så har du en kjempebuffer for avløpsvannet i badekaret, så du kan sikkert dusje i en time før vannet renner ut på gulvet... Over til noe helt annet - hva er det med danske uttrykningskjøretøyer og sirener? I helt folketomme gater midt på natta så hadde det kanskje holdt med kun blålys - i hvert fall når de virker å kjøre i kortesje rundt nabolaget det meste av natta?

 
23.07.2022

av 159mjl Lørenskog, Norge

2 dagers overnatting SAS radisson København

Baderom var utdatert, dårlig rengjort og døren inn på badet gikk i oppløsning pga. fuktskader. Fikk 2 dagers gratis parkering ved utsjekk, det var positivt. Relativt Sentralt. Fint hotel men det er vel på tide at baderom får en oppussing?