En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

62% anbefaler hotellet

3128 vurderinger
Utmerket
 
632
Veldig bra
 
1308
Bra
 
730
Mindre bra
 
295
Dårlig
 
163

Fem siste vurderinger

16.04.2021

av chrisE3443WZ Stavanger, Norge

Favoritten i København

Fantastisk opplevelse. Favoritten min hver gang jeg er i København Va der nå under Corona. Så de følget alle retnings linjer. Eneste var lidt kjipt å måtte gå ned å hente frokosten selv, men var fantastisk med frokost på senga:) å plastik hadde de på fjernkontrollen👍

 
23.12.2019

av tv369

Fint hotell med bra beliggenhet

Flott hotell med fantastisk utsikt og god frokost. Hotellets beliggenhet er super og kort vei å gå til Tivoli, ca 1200 meter. Noe trekk for dyr parkering hvis man må lade el-bil, da må man bruke EasyPark-appen og ladestolpene utvendig. Vi havnet på over 300,-dkr på å lade halv tank på en Tesla + at vi måtte betale for parkeringen utenfor hotellet etter dette. Burde hvert inkludert lading når man parkerer der, ellers veldig god plass for å parkere ved hotellet.

 
09.12.2019

av 123Kristian456 Oslo, Norge

Greit hotell

Det største problemet i dette bygget er vanntrykket, det er problematisk å dusje med så lavt trykk. Trykket i dusjen kan sammenlignes med lett sommerregn. Hotellet bærer også preg av sin alder. Det ligger litt på utsiden av sentrum.

 
24.11.2019

av ilsogstad

Førjulstur til København

Førjul i København er hyggelig, og Radisson Blu Scandinavia er et godt hotell å bo på. Hyggelig betjening både i resepsjon og ellers, god frokost, og gode parkeringsfasiliteter. Lobbybaren er et godt sted å avslutte kvelden.

 
09.11.2019

av 130perb Oslo, Norge

Medium over priset Hotell

Hyggelig folk i resepsjonen , men et litt slitent og gammelt Hotell. Rommene var bra og reint og fint. Men servicen i baren var det verste jeg har sett på 20 år. Bestilte ceasar salat og det kom en tallerken med salat og 4 kylling biter på toppen med dressing ved siden av.? Spørte om parmesan og fikk tilslengt det på bordet. Seigt og ikke vel smakende. De andre på bordet hadde de glemt så etter 40 min måtte han bestille på nytt. Casinoet var et Glimt fra Balkan med folk i trenings bukser og gull armbånd. Dette hotellet har virkelig tapt se de siste årene å maten på hotellet å resturantene var under pari. Dyrt og dårlig terning kast 2. Anbefales ikke i det hele tatt.