En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

62% anbefaler hotellet

3169 vurderinger
Utmerket
 
639
Veldig bra
 
1324
Bra
 
736
Mindre bra
 
302
Dårlig
 
169

Fem siste vurderinger

27.01.2022

av Terje S Bergen, Norge

Et godt alternativ for et Københavnbesøk

Jeg har bodd på dette hotellet mange ganger fordi det er enkelt å komme til hotellet med Metro og jeg trives på hotellet. Det har en meget god Thairestaurant (som dessverre var stengt akkurat nå) og rommene er bra. Hotellet burde imidlertid benyttet Covid-situasjonen til å foreta vedlikehold på hotellet. Noe oppussing behøves, spesielt i restaurant Fellini. Frokosten er veldig "Radisson"-standard med kald og varm mat men jeg synes dette hotellet (sammen med nesten alle andre Radisson-hoteller) burde utvide utvalget av mat. Men det er ingen problemer med å bli mett på hotellet. Bra sovekvalitet men minus for få TV-kanaler og ingen norske kanaler slik som der har vært før.

 
30.09.2021

av terjej1958 Kongsberg, Norge

Flott hotell, tam frokost

Fint hotell. Fantastisk utsikt fra 22 etg. Typisk konferanse hotell. Litt stivt. Egner seg best for voksne. Casino. Overraskende tam frokost med tanke på stil forøvrig. Romslige rom og bad med med god plass

 
16.04.2021

av chrisE3443WZ Stavanger, Norge

Favoritten i København

Fantastisk opplevelse. Favoritten min hver gang jeg er i København Va der nå under Corona. Så de følget alle retnings linjer. Eneste var lidt kjipt å måtte gå ned å hente frokosten selv, men var fantastisk med frokost på senga:) å plastik hadde de på fjernkontrollen👍

 
23.12.2019

av Trond-Vegard E

Fint hotell med bra beliggenhet

Flott hotell med fantastisk utsikt og god frokost. Hotellets beliggenhet er super og kort vei å gå til Tivoli, ca 1200 meter. Noe trekk for dyr parkering hvis man må lade el-bil, da må man bruke EasyPark-appen og ladestolpene utvendig. Vi havnet på over 300,-dkr på å lade halv tank på en Tesla + at vi måtte betale for parkeringen utenfor hotellet etter dette. Burde hvert inkludert lading når man parkerer der, ellers veldig god plass for å parkere ved hotellet.

 
09.12.2019

av 123Kristian456 Oslo, Norge

Greit hotell

Det største problemet i dette bygget er vanntrykket, det er problematisk å dusje med så lavt trykk. Trykket i dusjen kan sammenlignes med lett sommerregn. Hotellet bærer også preg av sin alder. Det ligger litt på utsiden av sentrum.