Gjestevurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

72% anbefaler hotellet

478 vurderinger
Utmerket
 
189
Veldig bra
 
144
Bra
 
79
Mindre bra
 
39
Dårlig
 
27

Fem siste vurderinger

18.07.2020

Innlegg av Catarina S

Deilig start på ferien

Jeg og min mann bodde på hotellet i fem dager. Vi er veldig fornøyd. Nydelig beliggenhet ved sjøen med flotte turområder rett ved, dyrehage med stor hjortestamme, supert og stort spa med mange behandlinger i vannet og flere saunaer, velutstyrt, stort og moderne gym med alt du trenger. Nydelig mat i restauranten og god service fra resepsjonen. De har noen forbedringspunkt: slyngen i gymet hang fast høyt oppe og det var umulig å ta den ned og bruke den. Jeg spurte to ansatte om hjelp til å ta den ned, men ingen kom og hjalp meg. Ellers manglet det vannkoker og kaffe på rommet, men det ble ordnet da vi spurte. Prisene i restauranten var høye og renholdet på rommet og i gangene var dårlig. Så ikke ut som de vasket eller støvsuger i det hele tatt på rommet vårt. Dette hotellet fortjener det ypperste av servise, så jeg håper dette blir ordnet. Tusen takk til hovmester/restaurantsjef som fant et bord til oss selv om det visstnok var fullt. Vi kommer gjerne igjen!

 
26.08.2016

Innlegg av Ole-Bjørn W Drøbak, Norge

Fantastisk! !!!!!!!!!!!

Dette var fantastiske dager på "den danske riviera". God service, nyrenoverte rom, frokosten var unik, for ikke snakke om den private strand/molo kun for hotellets gjester..... Var verdt hver krone og gleder meg stort til neste opphold :-)

 
28.07.2016

Innlegg av solvorm Lørenskog, Norge

Fantastisk sted

Jeg har bodd her mange ganger og plassen innfrir hver gang. Utrolig hyggelig sted, flotte rom med hyggelig innredning og stilfullt og klassisk interiør. Frokosten er sunn og utrolig deilig, spesielt rødbet/ingefær juicen! Lunsj eller middag både nede i resepsjonsområdet eller oppe i restauranten kan bare anbefales på det varmeste! Maten er utrolig bra. Spa-avdelingen og treningsavdelingen kan anbefales. Bra utstyr, gode instruktører på timene og en deilig og stor Spa avdeling. Også veldig flinke Spa terapeuter. Jeg har bodd her mange ganger både i forbindelse med jobb og i privat sammenheng og jeg synes stedet er fantastisk med beliggenhet rett ved havet.

 
04.06.2016

Innlegg av NilsMS Bergen, Norge

Perfect until the wedding started its musical nightmare

Skodsborg har alt som skal til for å skape en personlig og nesten emosjonell atmosfære. Stedet har en ro og en beliggenhet som mange vil misunne. Maten har etter hvert fått et nivå som sorterer helt i øverste klasse. Selv om det i helgene kan være mange gjester, er det sjelden at en føler seg trangt boende, kun ved enkelte tidspunkter ved morgenmaten. Personalet er en pryd for stedet, meget hjelpsomme og svært høflige og oppmerksomme. Dessverre opplevde vi en bryllup som fikk lov å spille musikk i den delen av bygget som huser beboere/gjester som er der for å finne fred og ro, hvilket er et av salgsargumentene for stedet. Her må det ha sviktet fundamentalt hos de ansvarlige, dette var en skam for stedet. Vi fikk siden høre at noe slikt aldri skal skje igjen. Det holder ikke: Dette skulle ikke skjedd i det hele tatt.

 
18.05.2016

Innlegg av GroMStuhaug Bergen, Norge

Fint hotell 30 min togtur unna København

Stilig hotell. Lett å bo her uten leiebil og ta toget inn til København. Fin spaavdeling, Frokosten var variert og sunn, men ikke pannekaker her. Selv om det ikke er et familiehotell legger de til rette for at du kan ha med barn, og egne tider i bassenget/spa når barna kan være med å bade.