Kurhotel Skodsborg

Nyt et luksuriøst opphold i vakre omgivelser på Kurhotel Skodsborg som ligger like ved havet i Vedbæk nord for København. Her bys det på kulinariske opplevelser, vakker natur, aktivitet, avkobling og kulturelle opplevelser.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer/1-3 personer. Superiorrom for 1-2 personer/1-3 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 16,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Kurhotel Skodsborg ligger bare 20 minutters kjøretur fra København og er et spa-hotell som bygger på enkle nordiske tradisjoner, hvor vakker natur, storslått historie og skjønnhet blandes med luksuriøse fasiliteter, kulturelle opplevelser, aktivitet og avkobling. Kurhotel Skodsborg har havet som nærmeste nabo, og det er perfekt for en dukkert i havet, fra den private badebrygga.

Hotellet har to restauranter. Hotellrestauranten Brasserie Carl byr på velsmakende retter med inspirasjon fra det grønne kjøkken. Måltidene er sesongbaserte, og maten er tilberedt med tanke på nytelse, gode smaker og velvære. Brasserie Carl disker opp med frokost, lunsj og middag. The Lobby er hotellets "hjerte" og her råder en uformell og internasjonal lobbystemning. Lunsjen serveres der, samt prisvinnende bakverk, afternoon tea, middag og cocktails.

Skodsborg Spa & Fitness har nyrenoverte lokaler. I treningsrommet er det mulighet for både å trene med maskiner og bestille kondisjonstrening. I det fine spaet er det bl.a. saunaer, dampbad, hydrospa, behandlinger og utendørs jacuzzi.

På hotellet er der gratis WiFi, døgnåpen resepsjon og gratis parkering.

Kurhotel Skodsborg er pga. sin beliggenhet det perfekte utgangspunkt for opplevelser i vakker natur i dette historiske området nord for København.