En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 2,5/5 Sovekvalitet
  • 2,5/5 Rom
  • 3,5/5 Service
  • 2/5 Verdi
  • 3/5 Renslighet

35% anbefaler hotellet

76 vurderinger
Utmerket
 
4
Veldig bra
 
12
Bra
 
37
Mindre bra
 
15
Dårlig
 
9

Fem siste vurderinger

20.07.2019

av Expedition817363 Vossevangen, Norge

OK+

Positivt: Fint lite rom med god seng. Nærme strand, restauranter og ein liten matbutikk. Gratis parkering rett utenfor hotellet. Negativ: Rommet lukta merkelig. Liten veranda. Dårlig wifi. Greit i forhold til pris og for ei natt.

 
12.06.2019

av triptripe Oslo, Norge

Slitt hotell

Hoteller har en fantastisk beliggenhet rett ved havet og stranden, og personalet er hyggelige. Selve hotellet og rommene er svært slitt. Det lukter gammelt og rart, og forskjellige ting er bare plassert på gulvet på rommet.

 
11.08.2018

av m0rtenr Oslo, Oslo, Norway

Badehotellfølelse med perfekt beliggenhet ved stranden

Flott beliggenhet i Vedbæk, 50 m fra stranden. Hyggelig hotell som gir god badehotellfølelse og samtidig oppfyller dagens krav. Gratis parkering og kort vei til butikker, restauranter og ikke minst vannet. Hyggelig mottakelse ved innsjekking, hyggelig lobby og fin frokostrestaurant. Vi hadde et standardrom som hadde enkel men grei standard, badekar og en stor skyvedør i halve rommets bredde som kunne åpnes og som var helt nødvendig i den tropevarmen som var da vi bodde der. Sengene var gode, men rommet trenger litt oppussing men ikke mer enn at vi trivdes svært bra. Hotellet og beliggenheten anbefales på det sterkeste og badehotellfølelsen som hotellet gir var for oss prikken over i'en. Vi gleder oss til neste opphold.

 
17.07.2018

av Wikasteen

Gammel svane

Hotellet har nok sett sine beste dager. Noe slitt interiør. Hyggelig betjening ved frokosten som kan nytes ute. Pluss for gratis lån av vaskemaskin i kjeller. Fin beliggenhet for de som ikke vil bo midt i københavn, men oppleve mer av vakre Sjelland. Badet roper på renovering. Terningkast 3.

 
14.07.2018

av mortenp_norway Østlandet, Norge

Fin beliggenhet

Fin beliggenhet i nydelige Vedbæk. Hotellet ligger rett ved stranden, bare Strandveien i mellom. Hotellet er slitt og rommene er veldig enkle, men det er rent og rommet var stort. Vi hadde treroms med to separate soverom. Kjøkkenet var ikke lenger for bruk, alt av glass og bestikk var borte, eneste som var på kjøkkenet var et kjøleskap. Mulig med frokost/morgenmad på hotellet, kr 130 per person. Vi prøvde ikke denne, vi hadde heller tidlig lunsj på Rosenhuset eller gode smørbrød fra Meny eller slakteren. Det er spillerom med feks biljard i kjelleren. Enkelt treningssenter i kjelleren. Liten bar ved resepsjonen. Hyggelig betjening. Greit sted, men kan bli veldig bra om de pusser opp, har hørt det er nye eiere.