Hotel Marina

Med vakker beliggenhet ved havet og havna i Vedbæk ønsker Hotel Marina sine gjester velkommen med lekre rom og utsikt over Øresund. Gå ikke glipp av de gode bademulighetene fra badebrygg på andre siden av veien.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

2 av 10
Basert på 1 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 100 m
Til sentrum: 20 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Hotel Marina ligger i vakre omgivelser ved havnen i Vedbæk nord for København. Rett over veien for hotellet ligger havna og Vedbæk strand, der er det en fin badebrygge ut i Øresund.

Hotellet har en nyåpnet kafé, som i tillegg til kaffe og bakverk også serverer vin og tapas. I hotellets store loungeområde er det en bar med avslappet atmosfære, der du får servert deilige forfriskninger. Om sommeren er det også mulighet for å sitte på den store terrassen, som ligger rett overfor Vedbæks Havn.

Gratis WiFi. Biljard og bordtennis. Treningsrom. Gratis parkering.

Hvis du vil på utflukt ligger fornøyelsesparken Bakken cirka 20 minutter fra hotellet. Bare 5 minutter unna finner du inngangen til Jægersborg Hegn og Dyrehave, som er en del av UNESCOs kulturarv på Nordsjælland. Vedbæk Station ligger 400 meter fra Hotel Marina.

Måltider

Frokost inkludert.

Alle hoteller – København

Radisson Blu Scandinavia, Copenhagen

Det 26. etasjer høye hotel Radisson Blu Scandinavia Copenhagen ligger sentralt i København med gangavstand til både severdigheter og fornøyelser. Fra hotellet har du en fantastisk utsikt over København, og hotellets beliggenhet gir deg et perfekt utgangspunkt, om du vil utforske byen.

Rungstedgaard Hotel

Rungstedgaard er et sjarmerende hotell, der personalet gjerne gjør det lille ekstra for sine gjester. Hotellet ligger i en frodig hage med utsikt over sundet. Her kan du nyte stillheten samtidig som du kun er cirka 30 minutter med bil fra storbypulsen i København.