Gjestevurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

89% anbefaler hotellet

3039 vurderinger
Utmerket
 
1558
Veldig bra
 
1101
Bra
 
257
Mindre bra
 
85
Dårlig
 
38

Fem siste vurderinger

30.07.2020

Innlegg av Exploration798884 Strømmen, Norge

Rundtur i Danmark

Vi hadde tre overnattinger på Crowne Plaza - men spiste ikke på hotellets eller meget gode restaurant. Gode værelser (21. etg.) som var pent rengjorte, bra senger, bra baderom, og med fantastisk utsikt. Hotellets ansatte er hyggelige og gir gjestene meget bra service. I gangavstand ligger det stort senter (Field) med mange fine butikker - og ønsker man å ta turen til København er det gode forbindelser med Metro'en.

 
28.07.2020

Innlegg av Catarina S

Flott hotel men skittent

Jeg og min mann bodde her en natt på vei hjem fra ferie i Tyskland. Hotellet er stort og rett ved Fields kjøpesenter. Vi reagerte på at damen ved innsjekk uten videre snakket engelsk til oss selv om vi forstår og snakket norsk/dansk. Vi fortsatte på norsk/ dansk og hun svarte på engelsk. Hun kunne f eks presentert seg og opplyst at hun ikke snakket dansk så hadde samtalen blitt enklere og hyggeligere. Hun tok som en selvfølge at vi snakker engelsk. Det gjør vi, men hvordan vil danske gjester som ikke forstår engelsk føle seg med en slik velkomst i sitt eget land?! Rommet hadde god utsikt og var stort. Det hadde vannkoker, kaffe, te og kjøleskap. Men det luktet ikke godt der og toalettet var skittent. Det så ut som noen hadde vært på do nylig da det var papir som ikke hadde blitt skylt ned nedi doet. Vi ville bruke gymet på hotellet før vi dro hjem, selv om gjester har gratis tilgang til Sats rett ved i Fields. Vi ønsker å trene alene pga smittefare i et stort gym. Det var skittent på gulvet, selv om det i disse koronatider var plakater om at de har økt renholdsrutinene under pandemien. Det var ingen matter der og ingen bosuballer heller. Jeg kunne fint vasket matta etter bruk. I et så stort hotel som fremstår profesjonelt, bør de vaske bedre. Vi spiste ikke frokost der.

 
13.07.2019

Innlegg av Ballak Sandnes, Norge

Imponerende hotell

Virkelig imponerende hotel litt utenfor Køpenhavn .Jernbanenligger rett utenfor hotllet og det er veldig enkelt å ta toget inn til centrum. Det er mye vanskeligere å komme tilbake da det er ganske forvirrende å finne ut hvilket tog som går tilbake, vi endte opp med Taxi for 400 kr på tross av at vi hadde Københavnerkortet med gratis tog

 
15.06.2019

Innlegg av FrequentFlier376751 Hamar, Norge

Flott hotell

Flott hotell med nydelig mat i freshe omgivelser. Hyggelig betjening alle plasser. Alt i umiddelbar nærhet med metro til sentrum og flyplass. Perfekt hotell ved arrangement på Royal Arena. Stor parkeringskjeller.

 
15.02.2019

Innlegg av Tisleia123 Brumunddal

Kvalitet

Meget fint hotell som har det meste , god mat , koselig lobby bar i en grønn oase , fitness rom , kort vei til T bane (Metro) inn til sentrum som går vært tiende minutt , shopping senter på utsiden av hotellet hvor det meste finnes ( Fields )