Crowne Plaza Copenhagen Towers

På Crowne Plaza Copenhagen Towers bor du med det beste utgangspunktet for herlige sommeropplevelser i København. Hotellet er Danmarks ledende innen bærekraft i alt fra bygningens konstruksjon til maten som serveres.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Familierom for 4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 6 km
Til sentrum: 6 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

På Crowne Plaza Copenhagen Towers bor du på ett av verdens mest bærekraftige hoteller. Hotellet ligger i Ørestad, og du kommer enkelt inn til sentrum av København på ca. 10 minutter med metroen.

Mat og drikke
På Crowne Plazaa Copenhagen Towers ligger restauranten Bark, i et stort atrium med en innendørs skog, full av trær og grønne planter. Her serveres lekker mat med bl.a. ingredienser som bark, røtter og harpiks. Her ligger det også en bar, hvor du kan nyte lekre cocktails før maten.

Trening og velvære
Det er det fine sykkel-, løpe- og gangstier rundt hotellet. Hotellet har et døgnåpent, velutstyrt treningsrom med gratis adgang. Pga. COVID-19 er treningsrommet stengt inntil videre.

Øvrig om hotellet
Gratis WiFi. Døgnåpen resepsjon. Vaskeriservice. Mulighet for bilutleie.

Oppdag omgivelsene
Like ved hotellet ligger Naturpark Amager, som er en av Europas største naturparker som ligger nært en by. Parken byr på opplevelser for hele familien med urørte naturområder og dyreliv. I nærområdet ligger også et av Skandinavias største kjøpesenter, Fields, Royal Golf Center, messesenteret Bella Center Copenhagen samt Amager Strandpark med gode bademuligheter.

Måltider

  • Frokost inkludert.
  • Halvpensjon (frokost og toretters middag inkl. brød, vann, kaffe eller te) mot tillegg. Drikke utover vann er ikke inkludert.

Verdt å vite

Husk badetøy!