CPH Hotel

Nyt et fantastisk opphold på CPH Hotel, der du kan benytte deg av alle DGI Byens tilbud, perfekte beliggende sentralt i København. Her kan du starte dagen med en god frokost på hotellet før du drar på oppdagelsesferd i København. Her finner du alt ditt hjerte ønsker.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer/2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Fakta & fasiliteter

Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

CPH Hotel ligger sentralt i København. Hotellet er innredet i en skandinavisk og moderne stil med romslige rom. Her har du restauranter, butikker og severdigheter innen rekkevidde – og det meste kan nås til fots. Kødbyen ligger ved siden av hotellet, og rådhusplassen ligger en liten kilometer unna.

Mat og drikke
Nyt en deilig frokostbuffé på hotellet før du legger ut på oppdagelsesferd i København. Du kan også kjøpe lekre salater, snacks og drikke i hotellets lobbybar.

Trening og velvære
Når du bor på CPH Hotel kan du benytte en rekke av treningsfasilitetene på DGI Byen, slik som svømmehallen og treningsrommet. Det er også mulighet for å spille bordtennis og badminton. I DGI Byens bowlinghall har du 1 times gratis bowling per dag (leie av sko er ikke inkludert og gjelder kun hvis der er ledige baner).

Øvrig på hotellet
Gratis WiFi på hotellet.

Opplev omgivelsene
CPH Hotel, DGI Byen ligger i gangavstand fra mange fine severdigheter i København slik som Tivoli, Rådhuspladsen, Nationalmuseet, Havnebadet og handlegatene rundt Strøget. Dessuten ligger hotellet i hjertet av Kødbyen med trendy restauranter og barer. På hotellet er det sykkelutleie så du enkelt kan komme rundt og utforske omgivelsene.

Måltider

Frokostbuffé inkludert