Copenhagen Marriott Hotel

Ønsker du en eksklusiv storbyferie er Copenhagen Marriott i sentrum av København midt i blinken! Herfra er det gangavstand til det meste og fra hotellet er det bademuligheter i havnebassenget. Hotellet har en deilig terrasse med utsikt over vannet.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-2 personer. Familierom for 4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

5-stjerners Copenhagen Marriott er kjent som badehotellet i Københavns sentrum. Her får du Københavns beste beliggenhet med deilige bademuligheter i havnebassenget rett utenfor døren.

Mat og drikke
Copenhagen Marriott har en deilig á la carte-restaurant og bar der ligger ut mot havnekanalen. Hotellet har også en foodtruck på kaia foran hotellet, der man kan kjøpe lette måltider og drinker.

Trening og velvære
For den aktive er det et treningsrom som er gratis for hotellets gjester. Etter en lang dag på sightseeing i København, kan du skjemme deg bort i hotellets spa, som tilbyr massasje og badstue, mot avgift. Pga. COVID-19 er disse aktivitetene stengt inntil videre.

Øvrig på hotellet
Gratis WiFi. Mulighet for å leie sykler slik at du kan oppleve byen som en ekte københavner.

Oppdag omgivelsene
Fra Copenhagen Marriott er det gangavstand til bl.a. Tivoli, Strøget, mange museer, butikker, restauranter og kaféer. Det er også mulig å leie båt og seile rundt i kanalene, hopp på havnebussen eller dra på sightseeing på kanalen.

Måltider

Frokost inkludert.

Verdt å vite

Husk badetøy!