Fly til København og Aalborg i Danmark hver lørdag

Nå kan du fly direkte til flere herlige danske byer med Apollo – både fra Oslo og Bergen. Med gode avgangstider og kort flyreise sørger vi for at du virkelig utnytter tiden godt og får mest mulig ut av ferien din. Du velger selv om du ønsker å fly én vei eller tur-retur. Velg mellom storbypuls i trivelige København eller Middelhavsstemning i herlige Aalborg. Snart tilbyr vi også flypakker med fly + hotell og hotellopphold. 

Vi flyr til Danmark hver lørdag frem til midten av august – så det er bare å pakke kofferten og glede seg til en herlig ferie i vårt vakre naboland. Her venter spennende opplevelser, danske priser, flott natur og trendy byer. Det er deilig å være norsk i Danmark!

Fly i perioden: 11/ 7-15/8 2020

Oslo - København
Lørdager kl. 14.05

København - Oslo
Lørdager kl. 16.00

Aalborg - Bergen
Lørdager kl. 08.40

Bergen - Aalborg
Lørdager kl. 10.25

Aalborg - Oslo
Lørdager kl. 12.10

Oslo - Aalborg
Lørdager kl. 07.00

Bestill fly


Unngå lang reisetid med ferge til Danmark - Fly til Aalborg og København med Apollo

Fly til Aalborg - direkte fra Oslo og Bergen

Aalborg ligger vakkert til ved Limfjorden og byr på et yrende byliv sentrert rundt den anerkjente gaten Jomfru Ane Gade, gode shopping-muligheter og spennende moderne kunst på museet Kunsten.

Fly til København - direkte fra Oslo

Restauranter i verdensklasse, spennende arkitektur og trendy butikker er bare noen av grunnene til å reise til København - Danmarks hovedstad, som flere ganger har blitt kåret til verdens beste by å bo i!

 Finn og bestill flybilletter til Danmark etter dine ønsker:

Velg flybilletter i søkefeltet for å bestille.