Gjestevurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

77% anbefaler hotellet

1057 vurderinger
Utmerket
 
328
Veldig bra
 
467
Bra
 
173
Mindre bra
 
59
Dårlig
 
30

Fem siste vurderinger

30.07.2020

Innlegg av Kirsti442 Fredrikstad kommune, Norge

Fint hotel med god beliggenhet

Fint hotel i sentrum, gangavstand til Århus det meste. Rommet passet godt til familie på fire personer, og under frokosten ble koronatiltak tatt på alvor. Frokosten var ellers god, men det manglet litt tilbehør; så som paprika, agurk og tomat. Det gikk noe sakte med innsjekkingen, noe som så ut til å skyldes dårlig bemanning.

 
15.07.2020

Innlegg av 197ppb

Flott hotell

Flott hotell, flotte rom, god parkering og hyggelig betjening. Litt vanskelig å finne rett vei inn på området grunnet trafikkomlegging, men med nyere kart er det ingen problem. Resepsjonområdet er enormt og der finnes mange gode stoler å slappe av i. Kort vei til Aarhus sentrum. 5 min. Det eneste negative var at vi stod i over 20 minutter i en resepsjon som var uten betjening. Telefonen ringte og ringte - ingen tok den. Den ansatte hadde vært på ett eller annet oppdrag på hotellet. Underbemanning er uheldig i disse dager. Anbefaler hotellet å få inn minst 2 i resepsjonen på kveldstid og ALDRI forlate resepsjons området ubemannet. Ble skeptisk til sikkerheten på kveldstid. Når det er sagt er betjeningen meget hyggelig og greie. Dette er noe ledelsen må rydde opp i.

 
27.06.2020

Innlegg av 199piab Oslo, Norge

Århus❤️

Andre gang jeg bor på dette hotellet. Hyggelig og hjelpsom betjening, rent og fint rom. Stort og innbydende bad. Stort pluss med aircondition og kjøleskap, pluss strykebrett og strykejern. Hotellet ligger sentralt, men likevel stille til. Århus er en fantastisk by med et stort utvalg butikker, spisesteder og severdigheter!

 
14.03.2020

Innlegg av findla278862 Tønsberg kommune, Norge

Partur

Et greit hotell. Man burde kunne forvente mer for denne prisen. Normalt så vet man hva man får når man booker inn på Radisson blue. Hotellet ligger bra plassert i Århus. Man har gangavstand til de fleste steder.

 
15.02.2020

Innlegg av ganton570638

Savner fleksibilitet og ærlighet om utsikt

Hyggelig betjening og helt greit rom, men dyr døgnparkering. Fikk ingen forståelse for min avbestillling av neste dag, grunnet storm i Skagerak og min ombooking av hjemreise pga kansellert ferge. Jeg måtte betale for ubenyttet døgn. Dessuten var ”utsikt over byen” kun utsikt over nabobyggets tak !