En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

77% anbefaler hotellet

1094 vurderinger
Utmerket
 
337
Veldig bra
 
477
Bra
 
181
Mindre bra
 
67
Dårlig
 
32

Fem siste vurderinger

22.09.2021

av hekkebu

Super weekend

Knall bra sted og sentrumsnært til shopping og severdigheter. God parkering. Frokost er topp. Renhold toppers.God frokost og baren servere kald øl. Hyggelig betjening og service innstilt. Drar gjerne tilbake.

 
14.09.2021

av KjetilB_13 Norge

Arrogant ledelse

Flott plass, fin velkomst, hyggelig personalet, deilig værelse, og itillegg deilig mad jeg fikk på rommet! Men så…. Jeg skulle ha et møte med 2 stykke og fikk lov til at stille varene mine opp ved bordene ved inngangen, 1-2 timer. Jeg kan også leie lokaler sier jeg, men jeg kunne godt benytte meg av felles arealene som vi som bodde ved hotellet kunne bruke. Det var da megwt hygggelig! Så kommer en dame fra ledelsen, akkurat i det kommer de jeg skal ha møde med, hvor damen forteller meg at dette ikke går ann og skaper en virkelig ubehagelig situasjon. Hun er tydelig fra ledelsen, da hun vistnok hadde arbeidet der i 15 år. Dette skulle hun høre med resepsjonen om stemte. Som om jeg løy. Meget arrogant og ubehagelig opplevelse. Jeg har ellers bodd på hotellet fra 1995-2015, 2 ganger i året uten noen ubehagligheter. Jeg hadde gledet meg til at komme tilbage til et sted jeg føler meg hjemme, men jeg kommer ikke tilbage igjen etter denne opplevelsen!

 
30.07.2020

av Kirsti442 Fredrikstad kommune, Norge

Fint hotel med god beliggenhet

Fint hotel i sentrum, gangavstand til Århus det meste. Rommet passet godt til familie på fire personer, og under frokosten ble koronatiltak tatt på alvor. Frokosten var ellers god, men det manglet litt tilbehør; så som paprika, agurk og tomat. Det gikk noe sakte med innsjekkingen, noe som så ut til å skyldes dårlig bemanning.

 
15.07.2020

av 197ppb

Flott hotell

Flott hotell, flotte rom, god parkering og hyggelig betjening. Litt vanskelig å finne rett vei inn på området grunnet trafikkomlegging, men med nyere kart er det ingen problem. Resepsjonområdet er enormt og der finnes mange gode stoler å slappe av i. Kort vei til Aarhus sentrum. 5 min. Det eneste negative var at vi stod i over 20 minutter i en resepsjon som var uten betjening. Telefonen ringte og ringte - ingen tok den. Den ansatte hadde vært på ett eller annet oppdrag på hotellet. Underbemanning er uheldig i disse dager. Anbefaler hotellet å få inn minst 2 i resepsjonen på kveldstid og ALDRI forlate resepsjons området ubemannet. Ble skeptisk til sikkerheten på kveldstid. Når det er sagt er betjeningen meget hyggelig og greie. Dette er noe ledelsen må rydde opp i.

 
27.06.2020

av 199piab Oslo, Norge

Århus❤️

Andre gang jeg bor på dette hotellet. Hyggelig og hjelpsom betjening, rent og fint rom. Stort og innbydende bad. Stort pluss med aircondition og kjøleskap, pluss strykebrett og strykejern. Hotellet ligger sentralt, men likevel stille til. Århus er en fantastisk by med et stort utvalg butikker, spisesteder og severdigheter!