Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus

Velkommen til prisbelønte Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus som ligger i sentrum. Her bor du i kort vei til butikker, restauranter og flere av Aarhus severdigheter. På hotellet er det et treningsrom med moderne treningsapparater og to restauranter, der en er inspirert av Norden både i smak og design. Opplev det beste av Aarhus, samtidig som du bor både komfortabelt og moderne!

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer. Superiorrom for 3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8 av 10
Basert på 2 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til sentrum: 300 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Vil du bo der alt skjer i Aarhus, i nærheten av flere severdigheter, er Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus helt riktig valg. Her bor du like ved ARoS Art Museum og på hotellet er det to restauranter og et velutstyrt treningsrom.

Mat og drikke
Aarhus er kjent som Danmarks mathovedstad i vest og på hotellet er det to restauranter. Start dagen med en herlig frokostbuffé på Restaurant Scenario, for så fortsette til RAA Nordic Brasserie & Bar til lunsj og middag. Brasseriet serverer nordiske retter og den vakre designen av Wingårdh er inspirert av enkelheten i den nordiske naturen. Her spiser du godt, samtidig som baren serverer lekre cocktails der flere av ingrediensene, som sukkersirupen og tonicvannet, er hjemmelaget.

Trening
På hotellet er det et treningsrom med moderne treningsutstyr, og det er flere løpestier i byen.

Øvrig om hotellet
Gratis WiFi.

Oppdag området
Fra hotellet er det kort vei til byens beste parker og museer. Ta en tidsreise og besøk det levende museet Den Gamle By, en tur inn Hans Christian Andersens eventyr med gamle hus og gårder. Fornøyelsesparken Tivoli Friheden og ARoS Art Museum ligger også i nærheten.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon (frokost og lunsj), halvpensjon ekstra (frokost og middag) eller helpensjon (frokost, lunsj og middag) mot tillegg. Drikke er ikke inkludert.

Verdt å vite

Hotellet er blitt kåret til "Bedste hotel i Danmark udenfor København" og "Bedste hotelkæde i Danmark".