Gjestevurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Sted
  • 3,5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

57% anbefaler hotellet

357 vurderinger
Utmerket
 
68
Veldig bra
 
167
Bra
 
83
Mindre bra
 
32
Dårlig
 
7

Fem siste vurderinger

25.07.2018

Innlegg av Torilruud

Rommet stod ikke til forventningene og ingen ventilasjon på rommene

Bestiller du suite på Comwell Hotel Kolding, det eneste du får er et litt større rom med 2 stoler og et bord. Vi bestilte hotellrom som suite, for å kunne ha det mest mulig komfortabelt. Hensikten med vår tur var å kunne reise rundt på Jylland samt å feire bryllupsdag. En suite skal være 2 rom eller mer og høyere standard. Vårt rom hadde en gardin som skulle “skille” sittegruppe og sengen. Vi trodde at vi skulle få et bedre rom, med bedre senger og litt mer klasse. Det viste seg helt feil. Siden det er sommer ble varmen på rommet uutholdelig, fordi det ikke var ventilasjon på rommet, så vi måtte sove med vinduene oppe ( med et tak rett nedenfor vinduene som folk kunne klatre opp på.) Vannet rant ut i baderommet og ikke ned i sluket på badet. Det var møkkete på såpedispenserne, sengene var ikke mer enn helt vanlige enkle senger som var vonde å ligge i. På toalettet var det ikke håndkler til å tørke seg på, bare små papirtørkler, som var tom neste dag og ble ikke fylt på. Det var ingenting som tilsa at vi hadde betalt for et bedre rom, bare litt større rom. Når vi har vært på andre hotell ( også “green hotels”) har det alltid vært litt ekstra, fks en sofa å slappe av i,bedre senger, en liten hilsen fra hotellet, ekstra myke håndklær, badehetter, lotion eller små såper. På dette hotellet var det ingenting som tilsa at vi hadde betalt det dobbelte for en suite. Skal du unne deg litt ekstra ved å bestille en suite, så sjekk litt rundt. Vi har klaget men fikk en forklaring som ikke var særlig overbevisende.

 
29.06.2018

Innlegg av Jan H Arendal, Norge

Et helt greit familiehotell

Vi valgte dette hotellet fordi det var altfor dyrt på de andre nærmere Legoland, og dette viste seg å være et ypperlig alternativ. Helt greie rom, men lydisoleringen mellom rommene kunne vært en tanke bedre. Pluss for at det har et lite basseng, noe jeg valgte med tanke på at det skulle være dårlig vær den dagen vi hadde sett oss ut for Legoland. Dessuten er det en ganske stor utendørs lekepark for barna bare 10 minutters gange fra hotellet. Liten overraskelsespose for barna ved ankomst var kjempekoselig. Frokosten var nesten litt skuffende, ikke det store utvalget, men helt grei. Ikke minibar på rommet og derfor heller ikke noe kjøleskap for å oppbevare egen mat er et minus. Alt i alt et bra hotell.

 
06.12.2017

Innlegg av gittemj

Flott hotell

Vi var på juleshopping i flensburg. Fikk en god pris på dette hotellet. Veldig hyggelig betjening, stort rom og gode senger, dundyne noe som er et pluss. Litt kjipe puter men gikk greit. Enkel og grei frokost, kommer gjerne tilbake.

 
12.10.2016

Innlegg av NinaM820 Oslo, Norge

Overraskende bra hotell

Hotellet får ikke fullt score fordi jeg fikk to enkeltsenger på rommet, og det var vanskelig å få romnøkkelen til å virke, men ellers var hotellet veldig bra. Beste frokosten jeg har fått på lenge. Brødet var spesielt godt. Gode konferanserom og god møtemat. Hyggelig betjening.

 
24.08.2016

Innlegg av 880helle Oslo, Norge

Et usedvanlig blidt hotell nære Kolding sentrum

Både resepsjon, bar og matsal har et usedvanlig blidt personale. De gjør oppholdet hyggelig. Vi spiste frokost på hotellet og det var godt. Rommet var pent og rent. Vi anbefaler hotellet. Grei parkering. Hotellet ligger nære sentrum.