Comwell Kolding

Velkommen til Comwell Kolding, et moderne hotell som ligger vakkert til ved byen Kolding innerst i Koldingfjorden, sør på Jylland med utsikt til Odense. Du flyr til Aalborg før turen går videre til Kolding. Hotellet har en á la carte- restaurant med sesongbaserte retter på menyen og en herlig terrasse. Gjør en innsats i treningsrommet eller slapp av i hotellets spa, med innendørsbasseng og badstue. Herfra er det kort vei til promenadestrøk og golfbaner.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-4 personer, hvorav 1 barn. Juniorsuiter for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Comwell Kolding er et konferansehotell i moderne stil og flott beliggenhet ved by og fjord. Omgivelsene er perfekte for en tur i blant annet Marienlund skogen, Koldinghus og Slotssjøen.

Hotellets restaurant, Taste of Comvell, er hyggelige innredet og tilbyr på en sesongbasert á la carte-meny. Restauranten er åpen til lunsj og middag. Om sommeren serveres lettere retter og vinterstid mer rustikke retter. Når været tillater det, blir det grilling på terrassen.

Hotellet har et innendørsbasseng og badstue. Dessuten er det et spillrom med biljard, bordtennis og dart. For den aktive er det digitale løperuter på 3, 5 km og 10 km i området som kan lastes via appen RunGo. Det ligger et treningsrom i kort avstand fra hotellet, som kan benyttes gratis (spør etter et adgangskort i resepsjonen). Flere golfbaner i området.

Gratis wifi på hotellområdet. Romservice. I den danske skolens sommerferie (uke 26-32) er det barneaktiviteter på hotellet.

Hotel Comwell Kolding ligger ved en skog med gode løpe- og turmuligheter. Nærmeste busstopp er 50 meter fra hotellet, og derfra kommer du enkelt til Kolding sentrum. Kolding Station ligger også i kort avstand fra hotellet.

Måltider

  • Frokost inkludert.
  • Halvpensjon mot tillegg.
    Halvpensjon omfatter frokost og middag. Drikke er ikke inkludert.

Verdt å vite

  • Alle Comwell-hotellene har fått Det Økologiske Spisemærke i bronse, hvilket betyr at 30-60% av alle de innkjøpte mat- og drikkevarene er økologiske.
  • Alle Comwell-hotellene er Green Key sertifiserte, hvilket betyr, at der gjøres en ekstra innsats for å ta vare på miljøet.