Magnolia

Magnolia er et enkelt hotell i gangavstand til den lange og herlige sandstranda i Sunny Beach. Her skal du bo hvis du ikke har behov for mange fasiliteter.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer, hvorav 1 barn. Større dobbeltrom for 1-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor

Basert på 1 vurderinger.
© TripAdvisor

Fakta & fasiliteter

Til stranda: 650 m
Til sentrum: 150 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Magnolia har et bassengområde med gratis solsenger og parasoller. Snackbar som serverer småretter.

Gratis wifi på hele hotellet. Døgnåpen resepsjon. Deponering i resepsjonen mot avgift. Lokaltrafikk.

Måltider

Enkel frokost inkludert.

Verdt å vite

Ved ankomst/avreise stopper bussen cirka 100 meter fra hotellet, bagasjen transporteres ikke.

Alle hoteller – Sunny Beach

Dunav

Dunav er et hyggelig hotell der hele familien trives i de herlige, frodige omgivelsene. Ønsker du en ekstra komfortabel ferie bestiller du dobbeltrom med All Inclusive inkludert – vil du utforske de lokale restaurantene bestiller du dobbeltrom med frokostbuffé inkludert. Len deg tilbake i solsengen og nyt bassenget og feriedagene!

Barcelo Royal Beach

Barcelo Royal Beach ligger nært den herlige og barnevennlige stranda i Sunny Beach. Her er det flere basseng for hele familien og du bor i store og fine rom, suiter eller leiligheter. Det er et stort utvalg av fasiliteter og aktiviteter. Vil du ha en stund for deg selv så har hotellet et spa med blant annet treningsrom, badstue, innendørsbasseng og ulike behandlinger.

Longoza

Longoza er et hyggelig All Inclusive-hotell som ligger i passe gangavstand til den lange og barnevennlige stranda i Sunny Beach. Her kan du bade i bassenget og de minste i familien har et eget basseng.

Tiara Beach

På populære Tiara Beach i Sunny Beach har du stranda og sentrum rett rundt hjørnet. I det fine bassengområdet er det flere vannsklier for dem som liker at det kiler litt i magen.

Melia Sunny Beach

Melia Sunny Beach er et stort All Inclusive-hotell for hele familien med flere herlige basseng samt en morsom vannsklie i bassengområdet. Hotellet ligger ved stranda og det er kort vei til shopping, restauranter og barer.