En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

83% anbefaler hotellet

1572 vurderinger
Utmerket
 
737
Veldig bra
 
405
Bra
 
212
Mindre bra
 
113
Dårlig
 
105

Fem siste vurderinger

08.08.2022

av Henrik J

Kommer ikke tilbake

Veldig dårlig renhold. I restauranten så var det skittent bestikk, skitne fat og glass. Rommet ble kun vasket på forespørsel. Du må hente toalettpapir i resepsjonen. AC på rommet fungerte veldig dårlig, resepsjonen kunne ikke hjelpe med dette. Alle solsengen var opptatt fra kl 08 med håndkle, de fleste var ubrukte fram til lunsj. Veldig dårlig service fra resepsjonen.

 
13.07.2019

av Lena T

Dårligste "5-stjerners" hotellet

Elendig service, dårlig renhold, forferdelig mat. Jeg har vært i Bulgaria 4 ganger. Barcelo Royal Beach er det verste hotellet jeg har vært på av alle gangene jeg har vært der. Tok med kjæresten for første gang, og ble utrolig skuffet. Da vi ankom hotellet 25.juni 2019 fikk vi et rom som var råttent og skittent. Det var lekkasje fra taket og masse vann på gulvet. Senga var ikke oppredd og det var også ganske mye sand på gulvet. Vi prøvde å ringe ned til resepsjonen, men det var ingen svar å få, i tillegg datt telefonen ned og det var et stort hull i veggen. Oppgitt gikk vi ned med koffertene våre for å snakke med de ansatte i resepsjonen. Vi krevde et bedre rom eller pengene våre tilbake, men de ignorerte oss og var spydige og sure. Det var ingen som tilbydde oss et bedre rom. Veldig dårlig service. Lite hjelpsom. Helt håpløst, rett og slett. Vi hadde all inclusive, men dette var virkelig ikke verdt pengene heller. Vi spiste i restauranten kanskje 2 ganger til sammen i løpet av oppholdet vårt. Det var helt forferdelig mat. Veldig kjedelig og lite utvalg. Vi la merke til at det var flere som ikke spiste opp maten sin. Ikke bare var det lite utvalg, men måten maten var lagd og satt frem på var lite fristende. Det var lite fargerikt og trist. Med all inclusive er jeg også vandt med at man kan spise og drikke så mye man vil. Vi har tross alt betalt for det. Jeg spurte om en vannflaske, slik at jeg kunne ta med opp på rommet, men de sa nei ikke nå og fikk beskjed om å ta det det lukne vannet fra muggen som allerede var satt fram. Ville man ha en is måtte vi blant annet spørre de ansatte om de kunne låse opp fryseren. Isen var ikke så veldig mye å skryte av heller. Tidligere har jeg vært på Neptun Beach og Tiara Beach (4-stjernes begge to). På disse hotellene fikk vi ubegrenset med mat, drikke og snacks til en hver tid og de ansatte var hyggelig ikke minst. Utrolig bra hoteller sammenlignet med Barcelo Royal Beach som liksom skal være "5-stjernes hotell", i følge de selv. Jeg vil ikke anbefale dette hotellet. Vi ble lurt bildene og videoene som de har lagt ut. Kommer ikke tilbake til Barcelo igjen!

 
13.08.2018

av stineo285 Namsos, Norge

Elendig service

Lite behjelpelig betjening. Skitne rom, svært dårlig renhold. Knuste et glass en av de første dagene, plukket selv opp de største bitene men resten lå igjen enda! Tydeligvis ikke støvsuget eller noe. Vi opplevde ikke at badet ble vasket, toalett og servanten var SKITTEN, særlig de siste dagene. Fikk ikke nye håndklær og toalettpapair siste dagen... måtte betale 30 leva(150kr) for en håndduk ved utsjekk, som hadde litt sminkerester på seg.

 
29.07.2018

av thordagliet Lyngdal, Norge

Helt topp

Vi har nettopp kommet tilbake etter en uke på dette hotellet, og vi var veldig fornøyde. Hotellet har en fin beliggenhet, kort vei til strand og shopping. Vi fikk et flott rom i 6.etasje med basseng og havutsikt, herlig! Kaffemaskin og iphone lydsystem der også. Vi hadde bestilt all inclusive premium, noe som vi er meget fornøyde med, det gir blant mye annet mulighet for spise a la carte hver kveld om dette ønskes, det er fem forskjellige tre retters å velge mellom, tre med kjøtt, en med fisk og en vegetariansk. De tre vi hadde var veldig gode. Vi undret oss imidlertid litt over plasseringen av a la carte bespisningen, det var i den av buffet restaurantene som ikke har en kles kode til middag, så mens vi satt der pent kledd og spiste vår flotte middag, ble det ved nabobordet spist i shorts og singlet. De øvrige måltidene vi hadde i begge buffet restaurantene var gode, utvalget var godt og smak og kvalitet var veldig bra. Den ene av restaurantene har som sagt kles kode til middag, den andre ikke. Godt smakte det også, maten som var ved pool baren. Det er tre barer på hotellet, og når du er premium gjest, så er det bare å velge og vrake. Helt suverent spør du meg. Badehåndklær skiftes hver dag. Hyggelig betjening overalt på hotellet, de står virkelig på for å gjøre oppholdet bra. Her kommer vi garantert tilbake!

 
26.07.2018

av Ellinor A

Rom D316

Jeg var positivt overrasket over dette hotellet og det opplegget de ansatte i Animation teamet hadde for gjestene! Dette vat min første tur til Bulgaria. Utrolige trivelige jenter som fikk gjestene med på lekene de stelte i stand! Jeg vant til og med cocktail gamet første dagen min. Det var veldig morsomt! De tok seg tid til å bli kjent med meg og andre gjester. Helt fantastisk gjeng! Minuset var renholdet og enkelte som jobbet på frokost/lunsjen. Renholdet kunne vært bedre! I tillegg var dusjen på rommet vårt lekk så hver gang vi hadde dusjet, var hele gulvet bløtt. Bortsett fra det var rommene fine og helt ok. Siden jeg kom tilreisende alene å bodde på samme rom som et vennepar (hotellet var fult i den tiden), lå jeg på sovesofaen som va på deres rom. Har aldri ligget så ubehagelig og hardt før. Ikke å anbefale!! Fikk en ekstra dyne under lakenet, men det hjalp ikke noe på komforten. De prøvde da hvertfall. Alt i alt var ferien min veldig fin! Men det takket være flott reisefølge og ikke minst animation teamet på hotellet!