Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
6,8 av 10 Basert på 21 vurderinger
Total vurdering
 
6,8 / 10
Rengjøring
 
5,7 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
7,2 / 10
Oppfylte forventningene
 
6,8 / 10
Fasiliteter
 
7,1 / 10
Mat og drikke
 
6,5 / 10
Rom / leilighet
 
6,6 / 10
Service
 
6,5 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

+
Nydelig uteområde ved bassenget og hyggelig betjening.
-

Bekreftet gjest: 2019-08-27


8 av 10

+
Rommet og svømmebassenget
-
Maten var veldig kjedelig.

Bekreftet gjest: 2019-08-20


7 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-08-20


10 av 10

+
Hyggelig personal,store flotte rom,kjempefint bassenganlegg,rent og pent overalt.
-
å legge ut håndkler ved bassenge for så å forlate stedet skulle i følge hotellinstruks ikke være lov. Kleskode på restaurant ble ikke overholdt,veldig mange som gikk inn med shorts.

Bekreftet gjest: 2019-08-10


6 av 10

+
All inclusive
-
Rengjøring på rommene. Gulvene var ikke vasket på den uka vi var der. Om de ikke vasker rommene skulle der vært en kost til å koste sammen sand å rusk på gulvene.

Bekreftet gjest: 2019-07-30


3 av 10

+
Beliggenhet, kids club.
-
Hotellet BØR ha meir fokua på barn,kids club bør utvikles slik at det skjer meir. Det burde vere fleire aktiviteter på dagtid. Vanngym, litt meir liv å røre ved bassenge. Bassenge va GROSKITTENT!!! det burde våre mykje bedre renset. Ganske uhygensik med måsene som var i basenget....bassenget bør vere regnet som helsefarlig. Utrlolig skittent...

Bekreftet gjest: 2019-07-30


8 av 10

+
-
Rengjøring , forbud mot glass i bassengområdet

Bekreftet gjest: 2019-07-23


9 av 10

+
Veldig god mat til å være all inclusive, god service, stort sett rent og pent. De gjorde alt for at gjestene skulle være fornøyd. Vi har vært på 4 andre hotell i Bulgaria og dette er klart det beste
-
Kamp om solsenger, det er litt slitsomt. Sånn er det på ALLE hoteller dessverre

Bekreftet gjest: 2019-07-23


9 av 10

+
hyggelig personal
-
kloakk lukt

Bekreftet gjest: 2019-07-23


7 av 10

+
Maten
-
Holdningsendring hos personalet. Noen veldig flinke, men generelt veldig arrogante og lite serviceinnstilte. Spesielt "mellomledelsen". "Toppledelsen" ser man jo ikke noe til.

Bekreftet gjest: 2019-07-17


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

83% anbefaler hotellet

1418 vurderinger
Utmerket
 
646
Veldig bra
 
387
Bra
 
197
Mindre bra
 
103
Dårlig
 
85

Fem siste vurderinger

13.07.2019

Innlegg av Lena T

Dårligste "5-stjerners" hotellet

Elendig service, dårlig renhold, forferdelig mat. Jeg har vært i Bulgaria 4 ganger. Barcelo Royal Beach er det verste hotellet jeg har vært på av alle gangene jeg har vært der. Tok med kjæresten for første gang, og ble utrolig skuffet. Da vi ankom hotellet 25.juni 2019 fikk vi et rom som var råttent og skittent. Det var lekkasje fra taket og masse vann på gulvet. Senga var ikke oppredd og det var også ganske mye sand på gulvet. Vi prøvde å ringe ned til resepsjonen, men det var ingen svar å få, i tillegg datt telefonen ned og det var et stort hull i veggen. Oppgitt gikk vi ned med koffertene våre for å snakke med de ansatte i resepsjonen. Vi krevde et bedre rom eller pengene våre tilbake, men de ignorerte oss og var spydige og sure. Det var ingen som tilbydde oss et bedre rom. Veldig dårlig service. Lite hjelpsom. Helt håpløst, rett og slett. Vi hadde all inclusive, men dette var virkelig ikke verdt pengene heller. Vi spiste i restauranten kanskje 2 ganger til sammen i løpet av oppholdet vårt. Det var helt forferdelig mat. Veldig kjedelig og lite utvalg. Vi la merke til at det var flere som ikke spiste opp maten sin. Ikke bare var det lite utvalg, men måten maten var lagd og satt frem på var lite fristende. Det var lite fargerikt og trist. Med all inclusive er jeg også vandt med at man kan spise og drikke så mye man vil. Vi har tross alt betalt for det. Jeg spurte om en vannflaske, slik at jeg kunne ta med opp på rommet, men de sa nei ikke nå og fikk beskjed om å ta det det lukne vannet fra muggen som allerede var satt fram. Ville man ha en is måtte vi blant annet spørre de ansatte om de kunne låse opp fryseren. Isen var ikke så veldig mye å skryte av heller. Tidligere har jeg vært på Neptun Beach og Tiara Beach (4-stjernes begge to). På disse hotellene fikk vi ubegrenset med mat, drikke og snacks til en hver tid og de ansatte var hyggelig ikke minst. Utrolig bra hoteller sammenlignet med Barcelo Royal Beach som liksom skal være "5-stjernes hotell", i følge de selv. Jeg vil ikke anbefale dette hotellet. Vi ble lurt bildene og videoene som de har lagt ut. Kommer ikke tilbake til Barcelo igjen!

 
13.08.2018

Innlegg av stineo285 Namsos, Norge

Elendig service

Lite behjelpelig betjening. Skitne rom, svært dårlig renhold. Knuste et glass en av de første dagene, plukket selv opp de største bitene men resten lå igjen enda! Tydeligvis ikke støvsuget eller noe. Vi opplevde ikke at badet ble vasket, toalett og servanten var SKITTEN, særlig de siste dagene. Fikk ikke nye håndklær og toalettpapair siste dagen... måtte betale 30 leva(150kr) for en håndduk ved utsjekk, som hadde litt sminkerester på seg.

 
29.07.2018

Innlegg av thordagliet Lyngdal, Norge

Helt topp

Vi har nettopp kommet tilbake etter en uke på dette hotellet, og vi var veldig fornøyde. Hotellet har en fin beliggenhet, kort vei til strand og shopping. Vi fikk et flott rom i 6.etasje med basseng og havutsikt, herlig! Kaffemaskin og iphone lydsystem der også. Vi hadde bestilt all inclusive premium, noe som vi er meget fornøyde med, det gir blant mye annet mulighet for spise a la carte hver kveld om dette ønskes, det er fem forskjellige tre retters å velge mellom, tre med kjøtt, en med fisk og en vegetariansk. De tre vi hadde var veldig gode. Vi undret oss imidlertid litt over plasseringen av a la carte bespisningen, det var i den av buffet restaurantene som ikke har en kles kode til middag, så mens vi satt der pent kledd og spiste vår flotte middag, ble det ved nabobordet spist i shorts og singlet. De øvrige måltidene vi hadde i begge buffet restaurantene var gode, utvalget var godt og smak og kvalitet var veldig bra. Den ene av restaurantene har som sagt kles kode til middag, den andre ikke. Godt smakte det også, maten som var ved pool baren. Det er tre barer på hotellet, og når du er premium gjest, så er det bare å velge og vrake. Helt suverent spør du meg. Badehåndklær skiftes hver dag. Hyggelig betjening overalt på hotellet, de står virkelig på for å gjøre oppholdet bra. Her kommer vi garantert tilbake!

 
26.07.2018

Innlegg av Ellinor A

Rom D316

Jeg var positivt overrasket over dette hotellet og det opplegget de ansatte i Animation teamet hadde for gjestene! Dette vat min første tur til Bulgaria. Utrolige trivelige jenter som fikk gjestene med på lekene de stelte i stand! Jeg vant til og med cocktail gamet første dagen min. Det var veldig morsomt! De tok seg tid til å bli kjent med meg og andre gjester. Helt fantastisk gjeng! Minuset var renholdet og enkelte som jobbet på frokost/lunsjen. Renholdet kunne vært bedre! I tillegg var dusjen på rommet vårt lekk så hver gang vi hadde dusjet, var hele gulvet bløtt. Bortsett fra det var rommene fine og helt ok. Siden jeg kom tilreisende alene å bodde på samme rom som et vennepar (hotellet var fult i den tiden), lå jeg på sovesofaen som va på deres rom. Har aldri ligget så ubehagelig og hardt før. Ikke å anbefale!! Fikk en ekstra dyne under lakenet, men det hjalp ikke noe på komforten. De prøvde da hvertfall. Alt i alt var ferien min veldig fin! Men det takket være flott reisefølge og ikke minst animation teamet på hotellet!

 
09.07.2018

Innlegg av Bill565 Oslo, Norge

Topp hotell.

Fantastisk flott hotell. 8 gang jeg ligger på royal beach barcelo, like kjekt kvar einaste gang.ligger utrolig sentralt til midt i Sunny Beach, ca 100 meter til stranden (men har ikkje brukt stranden på flere år, pga det flotte hotell området) hotellet og ligger også midt i handlegate. Anbefaler dette hotellet på det sterkaste.