En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

73% anbefaler hotellet

582 vurderinger
Utmerket
 
227
Veldig bra
 
193
Bra
 
95
Mindre bra
 
42
Dårlig
 
25

Fem siste vurderinger

01.08.2022

av 398annegrethej

Drar gjerne tilbake

Rent og pent hotell. Store og fine rom med air conditioninkludert. Vi hadde stabil nattetemperatur på 17 grader. Komfortable senger. Trivelig personale. Variert mat på All inclusive. Vi likte skybaren spesielt godt.

 
21.07.2019

av 88Berit88 Ålesund

"Ikke å anbefale!"

Dette hotellet er svært oppskrytt her på Trippen.Ved ankomst var det ikke lys på vær balkong, og først dag 3 i vårt ukesopphold ble det ordnet etter gjentatte purringer fra oss. Steinharde senger, men vi fikk overmadrasser da vi ba om det.Maten (all inclusive) var hel elendeig og ensformig.Grilla skosåler av kylling og svin, sur fisk, rå karbonader og i det hele tatt svært skuffende.Elendig med engelskkunnskaper blant personalet, det burde vært gjort noe med. Nitriste omgivelser, kun 2 plasser med servering i nærheten og ikke noe butikker. Nei, vi likte oss ikke i Nessebar og på dette hotellet og skal ALDRI tilbake!

 
11.09.2018

av jopehans Icmeler

Flott hotell

Et flott hotell med vidunderlig utsikt fra taket. God service og flott betjening.Mange solsenger på taket og sol hele dagen. Bar på taket så en slapp å gå langt for drikke. Veldig god og variert mat. En rolig og fint plass.

 
16.08.2018

av BRW522 Haugesund, Norge

Perfekt beliggenhet

Fint 3,5* hotell med all inclusive i sommermånedene. Rent og pent, hyggelig personale bortsett fra en. Hadde vært fint om hele personalet snakket engelsk. Flott buffet til frokost, lunch og middag. Lite liv i baren i nedre etasje, baren på gateplan (all-inclusive gjelder ikke her) kan du styre unna. På taket av hotellet, i motsatt ende av bassengområdet, finner du sky bar med hyggelig sitteområde med fantastisk utsikt utendørs. NB, stenger kl 23.00. Hotellet ligger i gåavstand til gamle og nye Nessebar, og det er omtrent like langt til begge strendene. Bor gjerne her igjen.

 
25.07.2018

av dagvidarn2015 Harstad, Norge

Fantastisk utsikt!

Kjempefint hotell med basseng og bar på toppen. Fantastisk utsikt fra terrassen. Helt greit utvalg på frokostbuffet. All inclusive med ok viner og bra utvalg av mineralvann. Hyggelig betjening. Kort spasertur til gamlebyen, sentrum og til stranda. Anbefales.